Tanca

Inscripcions per al Taller de Teatre Inclusiu

Del 20 de desembre al 31 de gener
A les 18.00 h

Afegir al calendari

L'associació Petjades de Colors, LaModerneta i Hub Espai de Creació organitzen un taller de Teatre Inclusiu, una activitat adaptada per a persones amb diversitat funcional i oberta a tot tipus de persones. Es tracta d'una proposta teatral que incorpora persones amb diversitat funcional dins un equip de teatre inclusiu. Tothom és creador i protagonista d'una mateixa experiència teatral. A través del taller, les limitacions esdevenen possibilitats, cada persona ajuda en el que pot contribuir i el grup guanya en fortalesa.

L'objectiu és afavorir la integració, la convivència i la comunicació de persones amb diversitat funcional en el món artístic com a eina fonamental per al desenvolupament personal. 

La proposta es basa en l’experimentació a través dels sentits i amb diversos llenguatges teatrals per despertar la creativitat i la participació. És una experiència d’aprenentatge vivencial, on el potencial és l’expressió artística de la diversitat.

L'equip docent el conformen els membres del col·lectiu LaModerneta: la coreògrafa i ballarina Aixa Guerra, l'actriu i cantant Vicky Alvelo i l'actor David de Julio.

El taller s'impartirà els dimarts de 18 a 19 h a partir del 31 de gener i fins el mes de maig.

Inscripcions 

Comparteix aquest contingut