Tanca

Nadal i Reis: Fira de Santa Llúcia

El 17 de desembre
De les 10.00 a les 20.00 h

Afegir al calendari

Enguany la Fira de Santa Llúcia recupera l’espai del carrer dels Arbres i la plaça de la Pagesia que s’omplirà de parades de productes nadalencs. No deixeu de visitar-la, hi trobareu tot el que necessiteu per a viure el Nadal i també els regals més especials. A més, podeu gaudir també de les atraccions infantils manuals de fusta gratuïtes que enguany s’instal·laran a la plaça de Santa Eulàlia, el divendres de 16 a 20h i dissabte i diumenge d'11 a 14 h i de 16 a 20 h.

El dissabte la fira estarà oberta de 10 a 14 h i de 17 a 20 h i anirà acompanyada de les següents activitats:

D'11 a 13 h  Itinerari musical amb Som Banda i la Coral de l'Escola de Les Arts d'Esparreguera. El recorregut començarà al carrer dels Cavallers i recorrerà la plaça de la Constitució, el carrer dels Arbres i la plaça de la Pagesia per acabar a la plaça de Santa Eulàlia.

D'11 a 12h Demostració de dansa a càrrec de l'alumnat de les escoles Leandra Trenas i La Rock, a la plaça de la Constitució. 

D'11 a 13 h Taller de guarniments de Nadal a càrrec de l’Escola d’Arts Plàstiques, a la plaça de la Constitució. Aquesta activitat és de lliure accés i per a totes les edats i a les persones que hi participen se’ls ensenyarà a fer un guarniment nadalenc amb estructura de base de ceràmica.

12h Cercles de percussió en família (Sons per als valors humans) a càrrec del Centre Obert La Fulla, a la plaça de la Constitució.

De 15 a 21 h Activitats prèvies al quinto solidari a càrrec de Barraka Alternativa, a la plaça de la Constitució.