Tanca

Taller de teatre inclusiu

Del 11 d’octubre al 31 de gener
A les 18.00 h

Afegir al calendari

El Taller de teatre inclusiu és una proposta teatral que incorpora persones amb diversitat funcional dins un equip de teatre inclusiu. Tothom és creador i protagonista d'una mateixa experiència teatral. A través del taller, les limitacions esdevenen possibilitats, cada persona ajuda en el que pot contribuir i el grup guanya en fortalesa.

Els objectius són bàsicament afavorir la integració, la convivència i la comunicació de persones amb diversitat funcional al món artístic com a eina fonamental per al desenvolupament personal. 

La proposta es basa en l’experimentació a través dels sentits i amb diversos llenguatges teatrals per despertar la creativitat i la participació de totes les persones participants. És una experiència d’aprenentatge vivencial, on el potencial és l’expressió artística de la diversitat. 

L'equip docent el conformen els membres del col·lectiu LaModerneta: la coreògrafa i ballarina Aixa Guerra, l'actriu i cantant Vicky Alvelo i l'actor David de Julio.

L’activitat està adaptada per persones amb diversitat funcional. Està obert a tot tipus de persones, no és necessari tenir una discapacitat o diversitat funcional, ni tenir experiència prèvia. 

Espai on es realitza
Hub, Espai de Creació (Av. Francesc Macià, 114, Esparreguera)

Dates
Inici el 3 d'octubre de 2023. Durant el mes d’octubre es pot anar a provar durant una classe.
Durada d’octubre de 2023 a maig de 2024.

Horari
Dimarts de 18 a 19 h

Places limitades

 

Inscripcions