Tanca

Soc regidor de l'Ajuntament d'Esparreguera des del 2015. Vaig començar portant les regidories d'Esports, Salut Pública i Mobilitat i des del 2019 porto les regidories de Mobilitat i Protecció Civil intentant millorar la mobilitat al nostre poble, fent de la nostra vil·la un espai més verd, amb menys contaminació i a on tots hi puguem conviure, vianants, persones amb mobilitat reduïda, vehicles, bicicletes, etc. Perquè la nostra vila és de tots i tots hi tenim cabuda. En els darrers anys hem redactat i aprovat el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) i fet tot el possible per aplicar-lo i mantenir el nostre entorn saludable i segur.


Per mi és un plaer poder formar part de la família del PSC i lluitar plegats per la nostra vil·la, amb un grup humà centrat en el servei públic i amb moltes ganes de fer del nostre poble un espai més agradable per tothom. Des de les meves responsabilitats, he intentat aportar tot el meu coneixement adquirit com a Enginyer informàtic en la FIB a la UPC i, després, com graduat en dret per la UNED.

A la meva feina fora de l'Ajuntament, una consultora informàtica internacional, fa anys que exerceixo com a enllaç sindical i president del comitè d'empresa.

Visita les xarxes de Antonio Ramón Molar García o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.