Tanca

Maria Mas Borràs

Tinenta d'Alcaldia

Des del 2015 soc Regidora a l’Ajuntament d’Esparreguera, i des del 2019 porto les Regidories de Bon Govern i de Contractació i Serveis Jurídics amb la finalitat, entre d’altres, que l’Ajuntament pugui ser una organització oberta, transparent, participativa i eficient. 

M’estimo Esparreguera i sempre he tingut la il·lusió de poder col·laborar i implicar-me a la Vila. Per això m’he compromès amb la política local i, des del 2005, milito al PSC d’Esparreguera on he tingut diverses responsabilitats a l’executiva local. 

Aquest interès per la política també em va dur a estudiar Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per després especialitzar-me en investigació social aplicada i en gestió pública. 

Soc una apassionada del sector públic, crec fermament que té la capacitat de millorar la vida de les persones, però també soc conscient que requereix de nous impulsos, canvis i reformes i sobretot de persones amb valors de servei públic amb ganes d’implicar-s’hi.  

Fruit d’aquesta motivació, he dut a terme la meva carrera professional entre l’administració pública i l’àmbit de la consultoria desenvolupant projectes amb la finalitat de millorar les organitzacions públiques. Actualment soc tècnica a l’administració local.

Visita les xarxes de Maria Mas Borràs o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.

El blog de Maria Mas

Maria Mas recomana

Portal de transparència

Informació pública d'interès de l'Ajuntament d'Esparreguera

Pla d'Actuació Municipal

PAM i PIM del mandat 2020-2023

Esparreguera decideix

Plataforma de participació ciutadana d'Esparreguera