Tanca

Maria Vallejo González

Tinenta d'Alcaldia

Regidora des de l’any 2015 i infermera de vocació y professió. Simpatitzant del PSC des de sempre i militant del des de l’any 2010, vaig treballar des de l’Agrupació a la Secretaria de Polítiques Socials.

Sempre m’ha interessat el costat humà de les persones, és per això que em vaig involucrar en aquet projecte intens i amb molts  reptes pel davant.

Des del 2015 vaig començar a impulsar, des de la regidoria de Serveis Socials, polítiques encaminades a promoure millores per garantir el benestar de les persones més vulnerables. Així mateix, també vam aconseguir una millor qualitat de servei a la Residència Can Comelles, així com cura de les persones grans, impulsant un envelliment actiu i saludable, rebent el reconeixement d’excel·lència al 2018 de l’Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials com a primer municipi de Catalunya i tercer d’Espanya en major despesa i promoció  social en pressupost executat en aquest àmbit amb una continuïtat any enrere any.

Des de la regidoria de Recursos Humans també vam començar una tasca estructural, organitzativa i d’ordenament del catàleg de llocs de treball de tots els serveis que a data d’avui es continua realitzant d’una manera activa, per tal de poder donar un millor servei a la ciutadania, com és la nostra responsabilitat i a la qual finalment ens devem i ens motiva, per continuar millorant la nostra tasca.

Visita les xarxes de Maria Vallejo González o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.