Tanca

Miguel Ángel Bajo Arcas

Tinent d'Alcaldia

Des de 2020 soc regidor a l'Ajuntament d'Esparreguera i formo part de l'equip de govern portant la Regidoria de Promoció Econòmica que engloba les àrees de Comerç Empresa, Ocupació, Formació i Turisme. Les principals funcions que realitzo són les impulsar polítiques dirigides al dinamisme del comerç i les empreses. Fomentar tant l'emprenedoria com l'ocupabilitat amb polítiques actives i fomentar el turisme, consum i formació.

A més de regidor soc secretari d'organització del PSC d'Esparreguera. Vaig començar militant a les Joventuts Socialistes de Catalunya i al PSC l'any 2017. Dins l'agrupació local desenvolupo diferents responsabilitats, com a secretari de Gestió i secretari d'Organització també formo part de l'executiva local.

Porto,a més, la Primera secretària de la JSC d'Esparreguera i també porto la secretaria de Polítiques Laborals i Sindical a la JSC del Baix Llobregat.

Compagino dedicació política amb la meva feina com a assessor acadèmic en l'Escola d'aministració d'Empreses i intento conciliar-ho amb la vida personal i familiar. M'agrada viatjar, fer esport i llegir temàtica històrica. Governar en coordinació amb els companys i companyes del govern municipal i aconseguir millorar la Vila és molt engrescador i exigent. També, però, és un orgull i una experiència única.

Visita les xarxes de Miguel Ángel Bajo Arcas o escriu a bajoam@esparreguera.cat

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.