Tanca

Raquel Montoya Campos

Portaveu del grup Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa Municipalista

Soc regidora i portaveu de la CUP Esparreguera des de 2015. Per tant, aquest és el meu segon mandat dins de l’Ajuntament d’Esparreguera com a regidora a l’oposició. Si m’hagués de definir d’alguna manera… ho faig com al meu perfil de Twitter: d’Esparreguera, dona, feminista, roja i separatista. 

Com esparreguerina, m’estimo el poble d’on soc i la principal motivació per entrar activament en política ha estat impulsar accions que millorin la vida dels meus veïns i veïnes.

Vaig començar a militar a la CUP Esparreguera quan es va constituir l’assemblea local,  empentada pel caràcter municipalista de la formació i també per l’ideari d’esquerres anticapitalista, ecologista, feminista i independentista. 

En l’àmbit personal, treballo a una ràdio municipal. M’encanta escoltar la ràdio, llegir, caminar i estar amb la meva gent. No concebo la vida al marge de la política… La política hi és en tot allò que fem i ens envolta. Tot i que aquesta activitat no ha de ser necessàriament a través de formacions polítiques o el pas pel consistori: hi ha múltiples projectes i moviments socials transformadors i que lluiten per la justícia social. Malgrat la dificultat de compaginar la política, la vida familiar, les tasques de cura (soc mare de dues adolescents) i la laboral, opino que sempre, sempre, val la pena. 

 

Visita les xarxes de Raquel Montoya Campos o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.

El blog de Raquel Montoya