Tanca

Sara Gómez Díaz

Tinenta d'Alcaldia

És un gran repte, i molt motivant, poder traslladar la meva experiència professional a diferents administracions com a treballadora social especialitzada en l'àmbit de la violència de gènere al nostre Ajuntament.

Formar part d'un equip de govern que té com a valor central la lluita per aconseguir una igualtat efectiva i real al nostre municipi i poder impulsar la perspectiva de gènere de manera transversal, portar a terme accions per fomentar la bona convivència, respectar la diversitat i treballar de manera conjunta per aconseguir una cultura de la pau són els motors que em van portar a seguir el passos dels meus avis, militants socialistes, i a acceptar el nou salt del recorregut tècnic a l'àmbit polític.

Sempre he estat implicada en moviments actius feministes i en la lluita de les desigualtats socials i la vulneració del drets humans. Sempre he tingut contacte amb el PSC d'Esparreguera fent xerrades de diferents temes socials a l'agrupació i he col.laborat en diferents debats del fòrum 21. Impregnar d'una mirada feminista i inclusiva a totes les àrees de l'Ajuntament és una feina clau en el desenvolupament de les meves funcions.

Sóc amant de la lectura i l'escriptura, la natura i la cultura en general.

Visita les xarxes de Sara Gómez Díaz o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.

El blog de Sara Gómez