Tanca

Cal Trempat reobre el proper dilluns 8 de juny per atendre consultes amb cita prèvia

L’equipament obrirà tres dies a la setmana en horari de 9 del matí a 1 del migdia per atendre principalment tràmits relacionats amb la prestació de l’atur i amb la gestió dels plans d’ocupació local. Aquestes plans, que es posaran en marxa properament, formen part del pla de xoc del consistori per fer front a les conseqüències de la pandèmia

L’edifici de Cal Trempat, que acull l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera, reobrirà l’atenció presencial el proper dilluns 8 de juny però només atendrà amb cita prèvia. L’equipament obrirà tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, de 9 del matí a 1 del migdia per atendre tràmits i gestions vinculades principalment al Servei de Treball i Formació, especialment qüestions relacionades amb la prestació de l’atur i amb la gestió dels plans d’ocupació local que es posaran properament en marxa. Aquests plans formen part del pla de xoc impulsat pel govern municipal per fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la pandèmia de la Covid-19. Per a demanar cita prèvia caldrà trucar al telèfon 93 770 85 98, que estarà operatiu per a aquestes gestions a partir de divendres 5 de juny al matí.

En aquesta fase inicial de la reobertura, l’equipament només atendrà la ciutadania en casos concrets, però se seguirà prioritzant l’atenció telemàtica i telefònica sempre que sigui possible. Així mateix, els espais d’ús comú, com el club de la feina i les aules de formació, estaran tancats al públic. El Servei d’Ocupació serà el que centralitzarà la majoria d’atencions presencials, ja que es prioritzaran aquells expedients que tinguin a veure amb l’atur i els plans d’ocupació locals, que es posaran en marxa de manera imminent. La cita prèvia es podrà concertar per via telefònica o al correu electrònic [email protected]. Per a la resta de consultes es recomana seguir utilitzant la via telemàtica.

Pel que fa al Servei d’Empresa i Consum, que també te la seva seu a l’edifici de Cal Trempat, aquest continuarà funcionat preferentment de manera telemàtica, a través dels correus electrònics [email protected] i [email protected]; en cas necessari, el mateix servei es posarà en contacte amb les persones usuàries per a atendre casos particulars. El Servei de Comerç i Emprenedoria també prioritza l’atenció telemàtica, a través del correu electrònic [email protected] i, en casos puntuals i per necessitats detectades des del mateix servei, també es podran concertar cites.

Al web municipal s’ha habilitat un espai dins l’Àrea de Promoció Econòmica per a facilitar informació i atendre possibles dubtes i consultes de la ciutadania vinculades a l’impacte de la pandèmia de la Covid-19. La informació s’actualitza d’acord amb les novetats legislatives i les diferents iniciatives que posin en marxa les administracions competents en els àmbits d’empresa, comerç, consum i ocupació. A més, l’Ajuntament d’Esparreguera ha editat una guia de mesures econòmiques i de suport al comerç, l’ocupació i el consum que recopila les línies d’ajuts de les diferents administracions per pal·liar els efectes de la crisi.

Comparteix aquest contingut