Avís legal

Titularitat del lloc web

El propietari d’aquest lloc web és l'Ajuntament d'Esparreguera, les dades del quan són les següents:

Ajuntament d'Esparreguera
Plaça de l'Ajuntament, núm. 1 08292 Esparreguera (Barcelona)
CIF: P0807500D
Telèfon: 93 777 18 01
Adreça electrònica: [email protected]

Acceptació de les condicions d'ús

Aquestes condicions (d'ara endavant denominades "avís legal") tenen per objecte regular l'ús d'aquest lloc web que l'Ajuntament d'Esparreguera posa a disposició del públic en aquesta URL.

L'accés i la navegació en el lloc web, o l'ús dels seus serveis és lliure, voluntari i atribueix la condició a aquell que l’utilitzi, aquesta cosa que suposa l’acceptació expressa i plena per part d’aquest usuari de totes i cadascuna de les condicions que s'incorporen en aquest avís legal.

L'Ajuntament d'Esparreguera es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal així com el fe d’alterar la forma d'accés a la seva pàgina web sense previ avís, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, us recomanem que visiteu periòdicament aquesta secció.

Condicions d'ús de la web

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts, serveis, aplicacions i eines que estan accessibles, de conformitat amb la Llei, aquest avís legal, i la resta d'avisos, reglaments d'ús i instruccions que es puguin establir per a l'accés a determinats serveis i aplicacions, així com a respectar la moral i els bons costums generalment acceptats i a la resta d’usuaris. En especial, els usuaris i les usuàries han d'evitar tota conducta que pugui atemptar contra el principi de no discriminació per raons de sexe, raça, religió, ideologia o qualsevol altra circumstància personal o social.

L'usuari, en acceptar aquestes condicions, s'obliga expressament a:

  • No realitzar cap acció destinada a perjudicar, bloquejar, danyar, inutilitzar, sobrecarregar, de manera temporal o definitiva, les funcionalitats, eines, continguts i/o la infraestructura de la pàgina web, de manera que n’impedeixi l’ús normal.

  • No introduir ni realitzar continguts injuriosos o calumniosos.

  • No utilitzar qualsevol dels materials o informacions contingudes en aquest lloc web amb finalitats il·lícites i expressament prohibides en aquest avís legal, i que resultin contràries als drets i interessos de l'Ajuntament, els seus usuaris i/o tercers.

  • No reproduir o copiar, distribuir, transformar, modificar o permetre l'accés d’el públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública dels continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

  • No oferir ni distribuir productes i serveis, ni realitzar publicitat o comunicacions comercials no sol·licitades a altres usuaris.

En conseqüència, l'Ajuntament d'Esparreguera es reserva el dret a excloure les usuàries i els usuaris que incompleixin les condicions d'accés i ús del lloc web sense avís previ, i a adoptar totes les mesures que consideri oportunes en cada moment per tal d'evitar les activitats i les conductes descrites.

Limitació de la responsabilitat

L'Ajuntament d'Esparreguera es reserva el dret a interrompre l'accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través d’aquest en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

L'Ajuntament d'Esparreguera no serà responsable en cas que s'hagi d'interrompre el servei o se’n produeixi el retard o mal funcionament així com altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s'escapen del control de l'Ajuntament d'Esparreguera i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l'usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

L’Ajuntament d’Esparreguera es reserva el dret d’actualitzar els continguts d’aquestes pàgines web quan vulgui, i també d’eliminar-los i de limitar-los o impedir-hi l’accés; de manera temporal o definitiva.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l'exactitud i l'actualització. En conseqüència, l'Ajuntament d'Esparreguera no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, de la utilitat o l'exactitud dels quals no es pot responsabilitzar l'Ajuntament d'Esparreguera. La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l'utilitzin; la decisió d'utilitzar-lo és responsabilitat d'aquests últims.

L'Ajuntament d'Esparreguera no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

L'Ajuntament d'Esparreguera no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web.

L’Ajuntament d’Esparreguera no s’obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin o de l’ús que aquests facin de les informacions i continguts recollits a la pàgina web. L’Ajuntament d’Esparreguera es reserva el dret d’eliminar qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fonamentals de la persona.

Vincles o enllaços amb o des d'altres webs externs

Quan s'estableixi l'enllaç amb esparreguera.cat no es podrà incloure cap marca comercial o signe diferent de l'adreça d'URL del portal, i es prohibeix expressament establir vincles des de pàgines que continguin manifestacions o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d'apologia del terrorisme, en contra dels drets humans o qualsevol altra de caràcter il·lícit o contrari a la moral o l'ordre públic.

Pel que fa als continguts de la pàgina on figuri l'enllaç, en cap cas es podrà donar a entendre ni declarar que l'Ajuntament els autoritza, hi intervé, els avala, els promociona, hi participa o els supervisa, ni tan sols que en consent la inclusió, excepte si n'hi ha autorització expressa.

La presència a esparreguera.cat d'enllaços a altres webs externs té un caràcter merament informatiu. Per tant, l'Ajuntament d'Esparreguera no es responsabilitza ni dona cap tipus de garantia respecte els punts següents:

  • Les característiques, la procedència o qualsevol altre aspecte dels serveis oferts per l'espai web.

  • Els danys i perjudicis directes o indirectes que puguin generar els productes o els serveis oferts a través d'aquests webs o portals externs.

  • Les transaccions o les operacions pactades per les entitats oferents i els usuaris i usuàries.

  • Els termes o les condicions d'ús del web extern i la modificació, el compliment, l'execució i la resolució d’aquests.

Propietat intel·lectual i industrial

L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l'adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat intel·lectual/industrial sobre els continguts i/o productes que hi figuren.

Els continguts d'aquest lloc web són propietat de l'Ajuntament d'Esparreguera. Tot el que veieu o llegiu en aquest lloc web, llevat que s'especifiqui el contrari, està protegit per copyright, o s'utilitza amb permís, de l'Ajuntament d'Esparreguera. Tot el programari, la informació, els productes, els serveis i qualsevol altre contingut inclòs o utilitzat al lloc web, incloent, sense
limitar-s'hi, tot el codi HTML i els controls Active X, són propietat de l'Ajuntament d'Esparreguera, o la seva utilització per part de la corporació està autoritzada. El programari i els continguts d'aquest lloc web estan protegits per la legislació de copyright i altres disposicions internacionals. La reproducció, distribució, comunicació pública o transformació no autoritzades dels continguts o del programari i, tret que sigui per a un ús personal i privat, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de l'Ajuntament d'Esparreguera, o d'aquell que en sigui titular.

Qualsevol còpia autoritzada d'aquest lloc web, o de qualsevol pàgina o contingut del lloc ha d'incloure aquesta nota informativa sobre el copyright.

Igualment qualsevol tipus d'explotació comercial de dissenys industrials i/o patents o ús de la marca comercial de l'Ajuntament d'Esparreguera està prohibida i protegida pels drets de propietat industrial.

Política de privacitat

L'Ajuntament d'Esparreguera realitza el tractament de les seves dades únicament i exclusivament per als serveis que sol·licita i les seves competències d'acord a la normativa vigent en matèria de protecció de dades i societat de la informació. L'ús de les dades personals tindrà caràcter confidencial.

Pot consultar el detall del tractament de dades que realitzem a la nostra política de privacitat.

Política de cookies

Podem utilitzar galetes quan l'usuari navega per les diferents pantalles i pàgines de la nostra web amb la finalitat de reconèixer els usuaris per a poder oferir un millor servei i més personalitzat mitjançant galetes de sessió i galetes tècniques.

Les galetes no recullen informació de l'usuari, que és totalment anònima i sense possibilitat de ser associada a un usuari concret ni identificat.

L'usuari podrà controlar el nivell de seguretat del seu equip mitjançant l'opció corresponent que tingui el seu programa navegador.

Pot consultar el detall de les cookies que utilitzem en la nostra política de galetes.

Legislació aplicable i tribunals competents

Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i l'Ajuntament d'Esparreguera es regiran per la legislació vigent en cada moment que li sigui d’aplicació.

Per a conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i l'Ajuntament d'Esparreguera ambdues parts se sotmeten als jutjats i tribunals de la jurisdicció ordinària.