Tanca
Esports 10 de maig de 2021

El gimnàs i la piscina municipal amplien des d’avui l’horari d’obertura

Les noves mesures decretades amb la fi de l’Estat d’Alarma permeten el tancament de les instal·lacions esportives fins a les 11 de la nit. Amb aquesta mesura l’equipament municipal amplia en una hora l’obertura de dilluns a divendres i recupera així el seu horari habitual, de 7 del matí a 10 de la nit

Des d’avui el gimnàs i la piscina municipal de Can Pasqual amplien en una hora el seu horari d’obertura de dilluns a divendres, que passa a ser de 7 del matí a 10 de la nit. La finalització ahir de l’Estat d’Alarma ha comportat canvis en les mesures sanitàries per a evitar la propagació de la covid-19, com la que permet als equipaments esportius poder obrir fins a les 11 de la nit. Amb aquesta modificació el gimnàs municipal recupera el seu horari habitual durant tots els dies de la setmana. En paral·lel, des del Servei d’Esports s’està treballant amb diferents entitats esportives de la vila per a readaptar els horaris d’entrenament i l’ús d’instal·lacions aprofitant aquesta ampliació horària.

L’horari actual del gimnàs i la piscina municipal de Can Pasqual és de dilluns a divendres de 7 del matí a 10 de la nit, dissabtes de 10 del matí a 1.30 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia. S’amplia així en una hora, entre setmana, l’obertura de la sala de musculació, les activitats dirigides i la piscina. En referència als aforaments s’amplia fins a 15 persones la capacitat de les activitats dirigides interiors, les que es fan a la sala d’activitats, però la resta es mantenen. Així les activitats dirigides exteriors, les que es fan a la plaça del Centre, es mantenen en 20 persones per sessió i la sala de fitness en 25 persones per franja horària. Pel que fa a la piscina, a la gran l’aforament és d’una o dues persones per carril en els horaris establerts i a la petita una bombolla familiar per franja.

La fi de l’Estat de l’Alarma i conseqüentment del confinament nocturn permet també ampliar els horaris d’obertura de els altres equipaments esportius municipals. Per aquest motiu, el Servei d’Esports està treballant amb diferents entitats esportives del municipi, com el Centre d’Esports Esparreguera, el Club de Futbol Sala Esparreguera, el Club de Tennis Esparreguera, el Club de Patinatge Artístic i el Club Handbol Esparreguera per a readaptar els horaris d’entrenament i ment i l’ús de les instal·lacions esportives que utilitza cada entitat aprofitant l’ampliació horària fins les 11 de la nit.