Tanca
Esports Societat 15 de novembre de 2019

Esparreguera disposarà d’una taula d’entitats esportives

Amb l’objectiu d’abordar les problemàtiques actuals de l’esport a Esparreguera des d’una visió àmplia, el nou ens es reunirà per primera vegada el proper 16 de desembre amb presència de tècnics i tècniques municipals, representants polítics i membres de les entitats esportives

Esparreguera disposarà d’una taula d’entitats esportives a partir del proper 16 de desembre, quan tindrà lloc la primera convocatòria d’aquest ens, presidida per la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Glòria González. Aquest nou ens esportiu es crea amb la finalitat d’abordar les problemàtiques actuals de l’esport al municipi i comptarà amb la participació dels tècnics de la regidoria, així com d’un representant de cada entitat esportiva d’Esparreguera i d’un membre de cada grup municipal amb representació al consistori municipal.

En aquesta primera trobada, la regidora d’Esports explicarà la situació actual de l’esport a la vila i els objectius de futur, mentre que després s’obrirà un torn de paraula a les entitats per a que puguin realitzar els seus suggeriments i queixes sobre l’àmbit esportiu municipal. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Glòria González, ha assegurat en declaracions a Ràdio Esparreguera que “som conscients de les mancances que té la vila a nivell d’instal·lacions esportives, però la feina de la regidoria d’Esports ha d’incloure una visió més global de la pràctica esportiva a la vila, tenint en compte altres aspectes importants".

Segons ha explicat la pròpia regidora d’Esports, la creació de la taula d’entitats esportives “era una mesura necessària que si funciona com es preveu es podria obrir a més referents del món de l’esport local, com ara centres educatius o iniciatives privades”. La iniciativa es posa en marxa mentre encara ha de prendre forma el Comissionat del Pla Director d’Esports, que liderarà el regidor Emmanuel Ortí, segons preveu l'actual cartipàs municipal.