Tanca

L’Ajuntament obre una borsa de treball dels Plans d'Ocupació de la Diputació

Les categories que s’inclouen són les de netejadors viaris, netejadors d’edificis i forestals. Per formar part de la borsa cal ser major de 16 anys i està a l’atur. Les persones interessades poden demanar assessorament amb cita prèvia a Cal Trempat i les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de juny

L’Ajuntament d’Esparreguera obre una borsa de treball d’operaris de neteja viària, netejadors d’edificis públics i operaris especialistes forestals per a realitzar contractacions en el marc de les subvencions per al programa complementari de la Diputació de Barcelona per l’any 2020 i cobrir diferents lloc de treball inclosos en aquestes categories. El número a contractar serà variable però en principi s’ha previst aproximadament una plaça de netejador d’edificis, cinc operaris de neteja viària i dos forestals. El termini per a presentar les sol·licituds comença demà i acabarà el dia 19 de juny. Les instàncies es poden presentar telemàticament o demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes aquelles persones majors de 16 anys, que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i no cotitzin en cap règim de la Seguretat Social i tinguin la nacionalitat espanyola o la dels altres membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors. Per presentar-s’hi no es requereix cap tipus de formació específica.

Les persones interessades poden demanar assessorament amb cita prèvia a Cal Trempat, que està obert dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13h. Per demanar cita cal trucar al telèfon 93 770 85 98. La instància per formar part de la borsa de treball es pot presentar de manera telemàtica o presencialment a l’OAC, on també cal demanar cita prèvia, trucant al telèfon 937771000 o 937771801 o enviant un correu electrònic a [email protected]. Podeu trobar els requisits de la convocatòria, la instància i el full d'inscripció al web municipal.