Tanca
Cultura i Festes Educació 6 de juny de 2024

L’Escola Municipal de Les Arts celebra aquest mes de juny nou mostres de final de curs

El centre ha programat diferents espectacles, ubicats a diversos espais de la vila, que aniran a càrrec de l’alumnat de totes les disciplines artístiques que s’imparteixen a l’escola. Les mostres començaran demà a la Sala gran del Teatre La Passió amb la cantata “La Coral del Bosc”, a les 5.15 de la tarda, i la mostra de dansa “Olímpia”, a les 7 de la tarda

L’Escola Municipal de Les Arts celebra aquest mes de juny les mostres de final de curs 2023-2024 amb l’alumnat de les diferents disciplines artístiques que s’imparteixen al centre. Les mostres començaran demà, divendres 7 de juny, a les 5.15 de la tarda amb la cantata “La Coral del Bosc” amb l'alumnat de música i dansa 1 i 2, de sensibilització de música i dansa i formació musical bàsica 1 i, seguidament, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la mostra de dansa “Olímpia” amb tot l’alumnat de dansa, a la Sala gran del Teatre La Passió. En total el centre ha programat nou espectacles diferents, ubicats a diversos espais de la vila, que seguiran dimarts 18 de juny amb el concert de conjunts instrumentals, a la Colònia Sedó; dimecres 19 de juny tindran lloc els concerts de conjunts instrumentals a l’Auditori de Les Art i els concerts de combos instrumentals a la plaça de la Pagesia; el dijous 20 de juny la Sala petita del Teatre La Passió acollirà dos concerts de conjunts instrumentals; i divendres 21 de juny el mateix espai serà l’escenari de l’actuació de la coral i de dos concerts de grups instrumentals.

Les mostres de final de curs de l’Escola Municipal de Les Arts començaran demà, a les 5.15 de la tarda, amb l’alumnat més petit de l’escola, que oferirà la cantata "La Coral del Bosc", basat en el conte homòleg escrit per Manel Justicia, musicalitzat per Bernat Giribet i il·lustrat per Cristina Villa, que relata l'aventura d'un grup de personatges únics que uneixen les seves veus i talents per restaurar l'harmonia perduda. Més tard, a les 7 de la tarda, tot l’alumnat de dansa de l’escola, al voltant d’una seixantena de noies i nois d’entre 6 i 18 anys, oferiran “Olímpia”. La professora de dansa de l’Escola Municipal de Les Arts, Gemma Calvet, ha explicat que “es tracta d’un espectacle centrat en diverses històries i personatges de la mitologia grega que comptarà amb diverses coreografies de dansa clàssica, contemporània i espanyola interpretades per totes les ballarines i balarrins de l’escola”.

La programació seguirà el dimarts 18 de juny, a les 6 de la tarda, amb els concerts de conjunts instrumentals, a la Colònia Sedó. Hi actuaran el combo de formació bàsica 3-5 amb la direcció de David Parras, el grup d'adults 1 amb la direcció de Pep Giné, el conjunt “Pianos adults” amb la direcció d'Alba Comellas, i el combo d’adults amb la direcció de David Parras. El dimecres 19 de juny, a les 5.15 de la tarda, l’Auditori de Les Arts acollirà els concerts del conjunt instrumental de formació bàsica 1 amb la direcció d'Enric Pinazo, el conjunt instrumental de formació bàsica 1 amb la direcció de Danel Morales i del combo formació bàsica 2 amb la direcció de Pep Giné. A més, a les 7 de la tarda, hi haurà concerts de combos instrumentals, a la plaça de la Pagesia amb les actuacions del combo d'aprofundiment amb la direcció de Pep Giné, el combo d'aprofundiment amb la direcció de Pep Coca, el combo de formació bàsica amb la direcció d'Enric Pinazo, el combo d'adults amb la direcció d'Enric Pinazo, i el grup de pianos d'aprofundiment amb la direcció de Lola Pérez.

El dijous 20 de juny les actuacions es traslladen a la Sala petita del Teatre La Passió. A les 5.30 de la tarda actuaran el grup de pianos amb la direcció de Lola Pérez, el grup de pianos de formació bàsica 2 amb la direcció d'Alba Comellas, el grup "Corda per Estona" amb la direcció de Muntsa Estrada, i el grup "Pitus i Flautes" amb la direcció d'Enric Pinazo i David Parras. Seguidament, a les 7.30 de la tarda, serà el torn del grups de pianos de formació bàsica 3 i avançat 1, amb la direcció d'Alba Comellas, el conjunt de Cambra amb la direcció de Miquel Duran, i l’Orquestra "Tocar Tocant" amb la direcció de Miquel Duran i Héctor Martínez. La programació clourà el divendres 21 de juny, a les 5.30 de la tarda amb l’actuació de la coral amb la direcció d'Olga Aurin, el grup de piano formació bàsica 2 amb la direcció de Montse Giné, i el grup de guitarres grans i mitjans amb la direcció de Yolanda Martín i Pep Giné, a la Sala Petita del Teatre La Passió. I, a les 7.30 de la tarda, el mateix escenari, acollirà la mostra del conjunt de Cambra amb la direcció de Xavi Torras, el grup d'adults amb la direcció de Montse Giné, i l’Orquestra "Big Band" amb la direcció de Xavi Torras.