Tanca
Esports 12 de juny de 2019

La piscina d’estiu d’Esparreguera estrena temporada aquest dissabte 15 de juny

La instal·lació municipal romandrà oberta fins al diumenge 1 de setembre, sense variacions en els preus ni en els horaris respecte de la temporada passada

Tot està preparat per a la inauguració de la temporada de la piscina d’estiu d’Esparreguera, aquest dissabte. Petites millores a la zona infantil i a la piscina petita han posat a punt aquesta instal·lació, que restarà oberta fins a l’1 de setembre. Sílvia Sentanera, cap del servei d’Esports de l’Ajuntament, assegura que “es tracta d’un equipament de referència amb un espai molt extens i agradable. Tothom qui coneix per primera vegada la instal·lació queda sorprès”.

Els preus competitius i la qualitat de les instal·lacions, amb piscina de mides olímpiques i una oferta lúdica atractiva, han convertit aquest equipament en un referent a la comarca. La piscina tornarà a ser part fonamental de la programació dels diferents casals oferts per la regidoria d’Esports i per entitats i clubs esportius de la vila. També es continuarà oferint el servei de Bibliopiscina, gestionat des de la instal·lació del bar.

El departament d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera ha decidit mantenir les mateixes dates d’obertura que la temporada passada, amb la intenció de concentrar tots els esforços en les setmanes en què la instal·lació té més afluència d’usuaris, durant els mesos de juliol i agost. Pel que fa als horaris, també es mantenen sense canvis: d'11 del matí a dos quarts de vuit de la tarda, de dilluns a diumenge.

En quant als abonaments, són gratuïts per als menors de 16 anys que tinguin algun dels seus progenitors a l’atur i per als majors de 16 anys que es trobin en aquesta situació, sempre i quan acreditin viure al domicili familiar dels seus progenitors i no tenir recursos propis. Els progenitors en aquestes circumstàncies –un dels quals es trobi aturat– es beneficiaran d’un descompte del 50% si estan empadronats a Esparreguera i acrediten trobar-se en aquesta situació.

Les persones interessades a gestionar un abonament s’han de dirigir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Esparreguera, aportant DNI i fotografia de mida carnet, durant els horaris habituals d’atenció al públic. Les entrades per un dia s'adquireixen directament a la piscina.