Tanca
Esports 19 de maig de 2021

La piscina municipal d’estiu d’Esparreguera obrirà del 18 de juny al 5 de setembre

Aquest estiu es recuperen els abonaments individuals i familiars d’accés a la instal·lació, que es posaran a la venda a partir del 24 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en horari de matí, i a la Unitat d’Atenció Transversal (UAT), en horari de tarda. L’aforament estarà limitat segons fixi la normativa sanitària vigent

La piscina municipal d’estiu d’Esparreguera començarà la temporada el divendres 18 de juny i obrirà de dilluns a diumenge d’11 del matí a 7.30 de la tarda fins al diumenge 5 de setembre. Aquest any es recuperen els abonaments, que es posaran a la venda a partir de dilluns que ve, 24 de maig, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i a la Unitat d’Atenció Transversal (UAT). Per a sol·licitar-lo caldrà demanar cita prèvia a qualsevol de les dues seus municipals i portar omplert el formulari de sol·licitud així com la documentació que correspongui segons els diferents supòsits. L’aforament de la piscina municipal estarà limitat en funció de la capacitat màxima fixada per la normativa sanitària en cada moment. L’entrada serà gratuïta per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes del municipi i es faran descomptes per a famílies monoparentals i nombroses. Els casals d’estiu podran accedir a la instal·lació amb algunes limitacions que actualment s’estan acordant amb les entitats organitzadores.

L’abonament es pot sol·licitar a l’OAC, que atendrà en horari de matí, de dilluns a dijous de 8.30 del matí a 2.30 del migdia i divendres de 8.30 del matí a 2 del migdia; o bé a la UAT, que expedirà abonament en horari de tarda, de dilluns a divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre. Per a accedir a qualsevol de les dues seus municipals cal demanar cita prèvia a través de la web citaprevia.esparreguera.cat o del telèfon 93 777 18 01 (OAC) i 93 777 60 36 (UAT). El preu dels abonaments és de 28,87 euros per als infants i joves de 4 a 17 anys; 57,48 euros per a les persones majors de 18 anys; 107,22 euros per a famílies (dos adults i dos fills menors de 16 anys) i les famílies monoparentals i nombroses d’Esparreguera gaudeixen d’un 20% de descompte en els abonaments individuals.

Tant els abonaments com les entrades seran gratuïtes per als menors de 4 anys i per a les persones jubilades i pensionistes del municipi. Per als infants i joves de 4 a 17 anys l’entrada tindrà un cost de 2 euros per a tot el dia i d’1 euro en horari de tarda, de 3 a 7.30 del vespre. Per a les persones adultes majors de 18 anys, el cost serà de 3,5 euros tot el dia i de 2 euros en horari de tarda, de 3 a 7.30 del vespre. Els caps de setmana de juliol i agost, en els que la piscina municipal coberta de Can Pasqual romandrà tancada, els abonats al gimnàs municipal podran accedir gratuïtament a la piscina municipal d’estiu. L’aforament de l’equipament estarà limitat segons marquin les autoritats corresponents, així mateix se seguiran en tot moment les indicacions i recomanacions sanitàries amb la finalitat de minimitzar el potencial risc de transmissió de covid-19 i proporcionar un ambient segur i saludable a la instal·lació.

En aquests moments s'està valorant que la piscina d'estiu pugui estar a disposició de les entitats del municipi que organitzen casals d'estiu, fet que, en qualsevol cas, estaria condicionat al compliment de les mesures de seguretat i prevenció en cada moment. Actualment el Servei municipal d’Esports està en converses amb les associacions esportives i de lleure del municipi que gestionen activitats per a infants i joves durant els mesos d’estiu per a establir-ne la viabilitat i acordar les condicions d’ús. D’altra banda, en compliment de les mesures sanitàries i per a evitar la barreja de diferents grups bombolla, de moment s’ha descartat l’accés de les escoles del municipi durant la darrera setmana lectiva per a fer activitats aquàtiques de cloenda del curs escolar.