Tanca
Educació 28 de juny de 2021

Última setmana per a formalitzar la matrícula a l’Escola Municipal de Música i Dansa

La matrícula està oberta fins al 2 de juliol i s’haurà de fer prioritàriament de manera telemàtica, però també hi ha la possibilitat de fer-la presencialment demanant cita prèvia a la UAT. Com a novetats, el proper curs es començarà a impartir formació de Sensibilització 1 conjunta de música i dansa i s’obrirà un grup de llenguatge musical per a adolescents i un altre per a adults

Aquest divendres 2 de juliol finalitza el període de matrícula per cursar estudis a l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera (EMMD) durant el curs 2021-2022. El tràmit s’ha de fer prioritàriament de manera telemàtica, descarregant i omplint el document que es podrà trobar a l’apartat catàleg de tràmits de la web municipal i enviant-lo via correu electrònic. Tot i això, aquelles famílies que no disposin de mitjans electrònics o tinguin dificultats per fer el tràmit, podran demanar cita prèvia a la Unitat d’Atenció Transversal (UAT) per a realitzar la sol·licitud de manera presencial. De cara al proper curs, que començarà el 13 de setembre, les disciplines de música i dansa es fusionaran en un ensenyament comú, que s’impartirà en el primer curs de sensibilització. Una altra de les novetats serà l’obertura d’un grup de llenguatge musical per a adolescents i també es treballa per a oferir un segon grup de música per a adults.

La directora de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, Olga Aurín, ha explicat, en declaracions a l’emissora municipal, que “fa temps que treballem per poder oferir una sensibilització comuna de les dues disciplines que fem a l’escola i el curs vinent encetem aquesta nova metodologia que farà que els infants que comencin Sensibilització 1 no hagin d’escollir i tinguin un únic ensenyament conjunt de música i dansa”. En els propers cursos, l’objectiu és aplicar aquesta metodologia als tres nivells de Sensibilització que es fan al centre i que l’alumnat no hagi d’escollir disciplina fins que comenci Nivell Bàsic. També hi haurà altres novetats com l’obertura d’un grup d’adolescents i un possible nou grup d’adults. En aquest sentit, Olga Aurín ha apuntat que “obrirem un grup de llenguatge musical per a adolescents, per a tots aquells joves que no han fet estudis previs de música i es volen iniciar en aquesta disciplina i també volem obrir un grup d’adults, l’any passat ja en vam fer un, que ha funcionat molt bé, i aquest any volem obrir-ne un altre”.

Les matrícules es poden formalitzar fins aquest divendres, 2 de juliol. Per a fer-la telemàticament, cal accedir a l’apartat catàleg de tràmits de la web municipal i descarregar el document de sol·licitud, que caldrà omplir i enviar per correu electrònic a l’adreça del centre, [email protected]. Tot i que aquesta és la via preferent, s’atendrà també presencialment a aquelles persones que no disposin de mitjans electrònics o tinguin dificultats per a fer la sol·licitud de manera digital. L’atenció es farà a la Unitat d’Atenció Transversal, situada al carrer de l’Hospital número 9, i per a accedir-hi caldrà demanar cita prèvia a través de la web citaprevia.esparreguera.cat. En el cas dels alumnes que ja cursaven estudis aquest curs a l’Escola Municipal de Música i Dansa se’ls ha enviat per correu electrònic un full de confirmació, que han de retornar degudament omplert per tal de confirmar o renunciar a la seva plaça de cara al curs vinent.