Objectius

Donar suport a projectes de cooperació centrats en el desenvolupament formatiu, cultural i l'autosuficiència dels pobles de l'Àfrica subsahariana.

Sensibilitzar la societat sobre la desigualtat, les seves causes i els seus efectes, i afavorir l'esperit crític.

Coordinar l'agermanament entre viles o centres.

Activitats

AGERMANAMENT SENSE FRONTERES duu a terme projectes al Camerun, dels quals cal assenyalar:

  • Creació de Cooperatives de Dones Rurals dedicades al conreu de plantacions agrícoles de productes autòctons bàsics per a l'alimentació i centrada en especial atenció a la formació.

  • Escoles maternals, escoles de promoció de les arts plàstiques en la formació de joves, una escola de sords i una Biblioteca Centre de Cultura. També col·labora en la construcció i gestió de pous d'aigua potable.

  • A Catalunya l'activitat més significativa és la sensibilització i Educació per al Desenvolupament (EPD) per lluitar contra les desigualtats nord-sud. En aquest sentit, cal destacar accions a les escoles i instituts, exposicions i conferències, així com presència a les fires d'entitats, siguin genèriques o específiques de cooperació.

Com fer-se soci

Qualsevol persona interessada a unir-se s'ha de posar en contacte amb l'entitat via correu electrònic, mitjançant la pàgina web, el telèfon o el Facebook.


Horari
Dilluns
Tancat
Dimarts
Tancat
Dimecres
Tancat
Dijous
Tancat
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat