Tanca

Albert Boixet Campillo

Tinent d'Alcaldia

L’any 2023 vaig ser elegit regidor per Esquerra Republicana, encarregant-me de les regidories de Joventut, Turisme, Emprenedoria i Acció Jove.

Vaig néixer a Barcelona l’any 1997, però al 2001 ja soc esparreguerí.

Apassionat des de petit de les arts i volent enfocar els meus estudis a les arts gràfiques, acabo per estudiar un doble grau en Animació 3D, Videojocs i Entorns Interactius i un Higher National Diploma in Creative Media Production & Videogames Development.

Des de l’any 2020 tinc la sort de treballar de manera estable a Esparreguera, creant entorns interactius i disseny web, després d’haver treballat puntualment en diversos llocs.

La meva motivació per lluitar contra les injustícies i treballar pel bé comú va començar des de petit. Això va fer que l’any 2013, mogut pel procés independentista, entrés a militar al Jovent Republicà per poder aportar el meu granet de sorra a la causa.

L’any 2015, en arribar a la majoria d’edat i enamorat de la política local, entro a militar a ERC Esparreguera. En ambdues organitzacions he ocupat càrrecs com el de portaveu del Jovent Republicà d’Esparreguera i secretari d’organització d’ERC Esparreguera. També he estat candidat en les eleccions al Parlament de Catalunya.

Participo activament en entitats locals com La Passió i els Bastoners del Montserratí, així com en Lo Chovent d’Estopanyà, una associació juvenil que vaig ajudar a fundar. Aquesta associació té com a objectiu evitar la despoblació i preservar Estopanyà, un poblet de la Franja de Ponent que té l’altra meitat del meu cor.

El meu principal repte és fomentar un sentiment de pertinença entre els joves d'Esparreguera, centrant-me en dos aspectes clau: el relleu generacional i la dinamització econòmica de la vila. El futur d’Esparreguera recau en les mans dels joves, que han de trobar a la seva vila oportunitats d’oci, socials i laborals per tal de canviar la dinàmica de ciutat dormitori. Estic convençut que ho aconseguirem junts.

Visita les xarxes de Albert Boixet Campillo o escriu a [email protected]

Agenda