Tanca

Alfons Puche Amigues

2n Tinent d'Alcaldia

Vinculat de sempre a la vida associativa de la vila, tant en el món de l’esport com de la política local, vaig començar a treballar des de les entitats per la cohesió social, la igualtat de les dones i els drets de la nova ciutadania, tot fomentant el sentiment de pertinença a la vila com a element aglutinador. 

La qualitat del serveis municipals, el suport que l’administració presta als veïns i veïnes, la seguretat, la neteja i la mobilitat del municipi es transformen en orgull de ser i sentir-se esparreguerí/esparreguerina, sentiment que va íntimament lligat al de pertinença mitjançant la estimació que la ciutadania ha de tenir pel seu poble. 

Per poder potenciar aquest cercle virtuós, en el que la qualitat dels serveis municipals i el sentiment de pertinença en la població es retro alimenten indefinidament, vaig decidir fer un pas endavant dedicant-me activament a la política local i fer-ho des d’ ERC, formació de marcat caràcter sobiranista i municipalista en la que milito de sempre. Des de 2019 a 2023 he treballat, des del grup municipal d’ERC del que soc regidor portaveu, en la fiscalització de  l’acció del Govern municipal al mateix temps que influíem en la realització de polítiques socials des de l’oposició. A partir de 2023 que ho faig des del Govern municipal, en el que assumeixo la segona tinença d'Alcaldia i les regidories de Mobilitat, Seguretat i Protecció Civil.  

Convençut de la gestió pública de la cosa pública m’esforço pel bé comú a Esparreguera.

Visita les xarxes de Alfons Puche Amigues o escriu a [email protected]

Agenda

El blog d'Alfons Puche