Tanca
Mobilitat 19 de desembre de 2022

Afectacions a la mobilitat per les obres de rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament

Com a conseqüència dels treballs, el trànsit de vehicles quedarà tallat al carrer de Les Hortes entre el carrer de Sant Jaume i la Plaça de l'Ajuntament, i s'invertirà el sentit de la circulació del carrer Gran, que serà de baixada. Les afectacions es mantindran mentre durin les obres, aproximadament 3 mesos

A amb motiu de les obres de rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament, que comporten la col·locació d’unes bastides al carrer de Les Hortes i la Plaça de l’Ajuntament, es produiran afectacions al trànsit per tal de garantir la seguretat dels vianants. Aquestes afectacions es mantindran mentre durin les obres, aproximadament 3 mesos, i implicaran el tall del trànsit de vehicles al carrer de Les Hortes entre el carrer de Sant Jaume i la Plaça de l'Ajuntament, i el canvi del sentit de la circulació del carrer Gran, que serà de baixada.

Tot i aquestes restriccions, al tram comprés entre el carrer de Sant Jaume i la Plaça de l’Ajuntament es permetrà l’accés als aparcaments privats i es permetrà la càrrega i descàrrega als vehicles de subministrament als establiments comercials. El carrer Gran s’habilitarà en sentit descendent, contrari de l'habitual, per tal de permetre l'accés al carrer Cavallers per a veïns, comerciants i mercaderies.

Façana de l'Ajuntament en obres

 

Avisos relacionats