Tanca
Mobilitat 7 de desembre de 2022

Alteracions en el transport públic durant les obres d’asfaltat de l'avinguda de Francesc Macià

Com a conseqüència de les obres de renovació del ferm a l'antiga carretera N-II, els dies 8 i 10 de desembre només funcionaran les parades del bus interurbà de l'avinguda de Francesc Marimon

Les actuacions d’asfaltat a l’avinguda de Francesc Macià, entre la carretera de Piera i la rotonda nord (de les jirafes), comportaran que les parades del bus interurbà situades en aquest tram i també la parada de Francesc Marimon, 68, davant de la notaria, quedin anul·lades els dies 8 i 10 de desembre. Aquests dies, només funcionaran la resta de parades situades a l'avinguda de Francesc Marimon. Pel que fa al bus urbà, les afectacions es mantindran mentre durin les obres i comportaran l'anul·lació de les dues parades de l’avinguda de Francesc Macià i la parada de Francesc Marimon. Alternativament i de manera provisional, la parada de la rotonda nord quedarà substituïda per una nova parada al carrer Bruc que es mantindrà operativa fins l'acabament dels treballs d'asfaltat.

Totes aquestes incidències en el transport de persones, que poden veure’s modificades en funció del desenvolupament de les obres, seran puntualment informades per part dels seus operadors i es podran consultar a les parades de les línies corresponents. D’altra banda, cal recordar que mentre durin les actuacions d’asfaltat, no es podrà estacionar a les zones destinades a aparcament de les avingudes de Francesc Marimon i Francesc Macià, així com als carrer laterals, i tampoc es podrà estacionar a l’aparcament de La Passió. Com a zona alternativa d’estacionament per a vehicles, estaran disponibles la zona d’aparcament de Can Comelles a partir de la rotonda nord; l’esplanada de La Creu, on habitualment es situa la fira d’atraccions; i l’aparcament de l’antic aeri a la confluència del carrer Paraires amb el Passeig del Castell.

Afectacions de les obres al bus interurbà, entre la carretera de Piera i la rotonda nord, els dies 8 i 10 de desembre*

Afectacions de les obres al bus urbà, entre la rotonda sud i la rotonda nord, els dies 3, 4, 6, 8, 10 i 11 de desembre*

*La previsió de les dates podria veure's modificada en funció del desenvolupament de les obres. Totes les incidències en el transport de persones seran puntualment informades per part dels seus operadors i es podran consultar a les parades de les línies corresponents.

 

 

Avisos relacionats