Tanca
Comerç Promoció Econòmica 19 de gener de 2024

Obert el termini per sol·licitar una parada a FiraPassió 2024

L'esdeveniment cultural i comercial tindrà lloc els dies 2 i 3 de març i fins al 9 de febrer les associacions d’artesania, artesans, comerciants, restauradors i associacions sense ànim de lucre poden presentar les seves sol·licituds de participació

L’Ajuntament d’Esparreguera organitza, amb la col·laboració de la Fundació Privada La Passió d’Esparreguera, la FiraPassió 2024, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de març de 2024, un festival cultural i comercial que fa retrocedir els carrers del centre del municipi fins a l’any zero i concentra diferents parades d’artesania, gastronomia, bijuteria, moda i bellesa, entre d’altres.

La fira també està oberta a la participació d’associacions d’artesania, artesans, comerciants, restauradors i associacions sense ànim de lucre que vulguin disposar-hi d’una parada de caire social. Les persones i comerços interessats en participar han de presentar les seves sol·licituds a l’empresa gestora contractada per l’Ajuntament, Sabors Catalans Produccions SL, a través de l'adreça de correu electrònic [email protected]. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 9 de febrer.

A la seu electrònica municipal es pot consultar el detall dels Criteris reguladors per a participar a la Firapassió 2024.