Tanca
Memòria Històrica 6 de maig de 2024

Oberta la convocatòria per a participar al Premi de Recerca Vila d’Esparreguera

El certamen consta de tres categories, 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i adults i s’hi poden presentar treballs de qualsevol àmbit d’estudi centrats en la vila d’Esparreguera

L’Ajuntament d’Esparreguera ha convocat la novena edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera, un certamen que té per objectiu promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement centrat en el municipi.

El certamen consta de tres categories, 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i adults. Per a participar-hi, cal presentar una obra inèdita i escrita en llengua catalana amb temàtica lliure, però sempre centrada en la vila d’Esparreguera. Podeu consultar les bases així com la documentació que s'ha d'aportar a la seu electrònica municipal.

Les sol·licituds per participar en el concurs es poden presentar fins al 31 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i de forma telemàtica al tràmit que trobareu a la convocatòria de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Esparreguera. 

Els premis consistiran en un lot de productes multimèdia per a cada premiat i, en el cas de la categoria d’adults, en la publicació del treball guanyador amb un tiratge de 100 unitats per a distribuir gratuïtament. El lliurament dels premis es farà el divendres 28 de juny, a les 6.30 de la tarda, a la Biblioteca Municipal L’Ateneu.