Tanca
Comerç Promoció Econòmica 11 de novembre de 2022

Obertes les inscripcions per a participar a la Fira de Santa Llúcia 2022

Fins al 24 de novembre està obert el període d'inscripció per a associacions d’artesania, artesans, comerciants, restauradors i associacions sense ànim de lucre per a participar a la Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre

L’Ajuntament d’Esparreguera vol incentivar i promoure la participació a la Fira de Santa Llúcia d’Esparreguera, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre, amb l’objectiu de fomentar el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural i les tradicions locals i fomentar la cohesió social. La fira tindrà lloc a la plaça de la Pagesia, el carrer dels Arbres i la plaça de la Constitució.

Podran participar en el procés de distribució d’espai púbic vinculat a la Fira de Santa Llúcia:

  • Associacions d’artesania i artesans
  • Comerciants i restauradors
  • Associacions sense ànim de lucre que vulguin disposar-hi d’una parada de caire social

 

Els requisits d'accés i la documentació i informació que s’haurà d’adjuntar a la sol·licitud es poden consultar a la seu electrònica municipal.

El termini de presentació de sol·licituds serà de l’11 al 24 de novembre, tots dos inclosos. Els sol·licitants podran presentar les peticions telemàticament mitjançant instància genèrica signada electrònicament pel sol·licitant i/o representant legal de l’entitat amb un certificat electrònic reconegut per l’Ajuntament d’Esparreguera.