Tanca
Comerç Promoció Econòmica 13 de novembre de 2023

Obertes les inscripcions per a participar a la Fira de Santa Llúcia 2023

Fins al 17 de novembre està obert el període d'inscripció per a associacions d’artesania, artesans, comerciants, restauradors i associacions sense ànim de lucre per a participar a la Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre

L’Ajuntament d’Esparreguera vol incentivar i promoure la participació a la Fira de Santa Llúcia d’Esparreguera, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre, amb l’objectiu de fomentar el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural i les tradicions locals i fomentar la cohesió social. La fira tindrà lloc a la plaça de la Pagesia, el carrer dels Arbres i la plaça de la Constitució.

Podran participar en el procés de distribució d’espai púbic vinculat a la Fira de Santa Llúcia:

  • Associacions d’artesania i artesans
  • Comerciants i restauradors
  • Associacions sense ànim de lucre que vulguin disposar-hi d’una parada de caire social

 

Els requisits d'accés i la documentació i informació que s’haurà d’adjuntar a la sol·licitud es poden consultar a la seu electrònica municipal.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 9 al 17 de novembre, tots dos inclosos. Els sol·licitants podran presentar les peticions telemàticament mitjançant instància genèrica signada electrònicament pel sol·licitant i/o representant legal de l’entitat amb un certificat electrònic reconegut per l’Ajuntament d’Esparreguera.