Tanca

Soc regidora des de el 2023 a l'Ajuntament d'Esparreguera i formo part del govern portant les regidories d'Esports, Infància i Educació.

Soc una entusiasta de l'esport i amant de l'aprenentatge. La meva fascinació pel món educatiu em motiva a descobrir constantment noves formes de creixement. He crescut com a esportista de diferents entitats municipals d'Esparreguera. També m'agrada molt practicar esport a la naturalesa, sobretot els esports de neu. En el món de l'ensenyament he crescut en els centres educatius de la vila i des de fa uns anys com a mare he col·laborat en l'AFA i com a representant de famílies en el Consell Municipal. Per tant, he estat i estic estretament lligada al món esportiu i educatiu de la vila i les seves entitats.

La meva formació acadèmica està relacionada amb el món de l'esport i de l'educació. Quan el PSC em va proposar unir-me a les llistes, no m'ho vaig pensar, ja que ho veig com una oportunitat per poder contribuir a la millora del nostre poble, d'Esparreguera. 

Em poso a la disposició de tota aquella persona que vulgui col·laborar en aquesta millora. 

Visita les xarxes de Desirée Gómez Coll o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.