Tanca

Des del 2015 soc regidor de l’Ajuntament d’Esparreguera, en un primer mandat com a portaveu d’Iniciativa Catalunya Verds i 1er tinent d’alcaldia, i des de 2019 porto les regidories de Serveis Socials Bàsics, Joventut, Espai Natural, Salut Pública i Protecció i Tinença d’Animals.

Esparreguerí de tota la vida i amant de la natura, els viatges, l’esport i la cultura popular, sempre m’ha agradat col·laborar activament amb la vida associativa de la vila i implicar-me per intentar millorar la vida de la gent. Per aquest motiu, vaig estudiar Ciències Polítiques (UAB) i em vaig especialitzar en l’àmbit de la cooperació i l’acció humanitària al mateix temps que treballava de monitor de natació i socorrista en la piscina coberta de Can Pasqual.

Al 2014 vaig tornar d’Escòcia on havia marxat a viure i vaig començar a militar a Iniciativa Catalunya Verds, ara Catalunya En Comú, amb l’objectiu d’aportar el meu granet de sorra per aconseguir una societat més justa, equitativa, fraternal i igualitària, que alhora lluiti per la preservació del medi ambient i contra el canvi climàtic.

Compaginar la vida familiar i la dedicació política no és fàcil, com a qualsevol feina, però el fet de saber que estic contribuint per deixar una Esparreguera i un món millor als meus fills fa que valgui la pena.

Visita les xarxes de Emmanuel Ortí López o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.