Tanca

Juan Jurado Bracero

1r Tinent d'Alcaldia

Coordinador d'Àrea de Drets Socials i Ciutadania

Sóc regidor a l'Ajuntament d'Esparreguera i membre del govern municipal des del maig de 2019, primer com a regidor d'Educació i Cultura i des del juliol de 2019 com a primer tinent d'alcalde, coordinador de l'àrea de drets socials i ciutadania i regidor de Recursos Humans.

Vaig néixer l'any 1991. La música és la passió de la meva vida. Vaig començar els meus estudis a l'Escola Municipal de Música i Dansa i l'any 2014 em vaig graduar en música en l'especialitat de composició, que vaig cursar al Conservatori del Liceu i a la Sibelius-Akatemia de Hèlsinki. Des d'aleshores, he dedicat la meva carrera professional a la composició, la direcció musical i la docència, especialment a l'Escola Superior del Taller de Músics, on a més a més coordino el departament de composició.

Sempre m'ha interessat la política, però el que em va portar a fer el pas va ser la voluntat de canviar aquelles petites coses que tenen un impacte insospitat en la vida quotidiana dels meus veïns i veïnes, i especialment fer-ho en dues matèries, la Cultura i l'Educació, en les que crec que puc aportar una visió constructiva, productiva i útil. Per aquest motiu, vaig acceptar la proposta del PSC de formar part de les llistes electorals, primer com a independents i des del 2021 com a militant.

He estat i estic fortament vincular al món cultural i associatiu d'Esparreguera i les seves entitats: sóc col·laborador de La Passió d'Esparreguera, he sigut becari i col·laboro habitualment amb l'Associació Beques Lola Lizaran, he participat en produccions del Patronat Parroquial, de TramaTeatre, del Festival Lola, vaig ser membre fundador del grup vocal MusicVox i de l'orquestra JOCPE (més tard, l'Sparagaria Orquestra).

Ens veiem pels carrers de la vila!

Visita les xarxes de Juan Jurado Bracero o escriu a [email protected]

Agenda

El blog de Juan Jurado