Tanca

Enginyer Agroambiental i del Paisatge (Enginyer tècnic agrícola o Pèrit agrícola de tota la vida, però des del Pla Bolonya, una carrera més cara i de nom més altisonant), mai un títol definirà les capacitats d'una persona així que no sigueu classistes. La meva formació està lligada a la meva vida professional i familiar i no s'entén l'una sense l'altre.

Membre de l'assemblea de dues entitats polítiques d'Esparreguera des de finals de 2017 i 2018 i militant a la Cup d'Esparreguera des de juliol de 2019. Trajectòria política definida pel feminisme, antifeixisme i de base sindical llibertària, conscient de les contradiccions que representa la meva presència a les institucions administratives.

Peó agrícola i cambrer pels negocis familiars d'ençà que tinc memòria, però, en arribar a Catalunya vaig fer de conserge, peó forestal, cap de producció i control de qualitat a una empresa de productes alimentaris ecològics amb contracte en pràctiques formatives remunerades (traduït al català vulgar "en precari"), enginyer per compte propi des de 2018 i ara, treballador de l’administració pública en una plaça d’interí temporal, mai aprendran.

Wagnerià des de petit, pot ser és per això que m’hi vaig sentir com a casa al Montserratí.

Salut!

Visita les xarxes de Miguel Ángel Guiral Faure o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.