Tanca

Sóc la Montserrat, esparreguerina, casada i mare de dos fills. De professió comptable i graduada en Humanitats, els últims anys els he dedicat a la política per vocació i tradició familiar.

Només he militat a ERC, d’on també sóc membre de l’executiva de la Sectorial de Medi Ambient; per a mi el pas a la política va ser quan, fa uns disset anys, vaig tenir la voluntat de dedicar part del meu temps a la cosa pública, sempre combinant públic i privat quan ha estat possible.

Reconec que m’ha costat una mica parlar-vos des d’aquest perfil perquè, per a mi, la política, com la feina, tenen més a veure amb el grup, amb la gent que t’envolta, amb qui col·labores, amb qui comparteixes idees, projectes, amb ajudar a fer la comunitat més forta, més igualitària, més justa i més pròspera.

Sóc d’ERC i d’esquerres perquè crec fermament en la defensa dels drets de la majoria enfront de la defensa dels privilegis de la minoria. El màxim bé pel màxim nombre és allò que em motiva en la política. Igualment, encara estic independentista, perquè entenc que la necessitat de tenir un estat propi és imperativa per poder gestionar millor tot allò que ens demana la societat i és per això que no cessarem de treballar per teixir les complicitats necessàries per arribar a aquesta fita.

Pels que us puguin agradar els perfils més personals m’agrada molt cuinar, llegir, el bàsquet  i pujar muntanyes a part d’unes quantes coses més, el que demostra que no compten els anys si no la capacitat de sentir-se interessat en allò que ens envolta i ens ateny a nosaltres, els humans i l’interès en trobar solucions per gaudir més de la nostra vila i del nostre país.

Ah! Sóc molt despistada, pel que si em trobeu pel carrer i no us dic res digueu-m’ho vosaltres si us plau.

Visita les xarxes de Montserrat Vilardosa Tomàs o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.