Tanca

Nativitat Sanchez Garcia

Coordinadora d'Àrea Territori i Sostenibilitat

3a Tinenta d'Alcaldia

He entrat de regidora del Grup Municipal Psc -CP en aquest mandat com a independent.

Des dels anys 80 i fins el 2011 he estat relacionada amb l’Escola de Música, tan com  alumna, mare, secretària i en general, punt de trobada.

Dins de l’administració he passat per diferents departaments, acabant com a Cap d’Unitat d’equipaments a l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, això m’ha donat una visió general del mateix ens.

Des de sempre m’ha interessat la política i n’he estat partícip quan m’ho han demanat. Crec que l’administració ha d’estar al servei del ciutadà i hem de fer possible que sigui pròxima, ràpida i respectuosa amb els vilatans.

L’encàrrec que duré a terme des de l’Àrea de Territori i sostenibilitat és des d’un bon inici  una tasca d’equip. Tan a nivell polític com a tècnic i administratiu.

Un dels grans reptes de la Regidoria és aprovar el POUM abans d’acabar aquest mandat i això m’engresca moltíssim.

Estic casada i tinc una filla i dos nets .Compaginar la vida familiar i la política a vegades no és gens fàcil, però tinc el suport de la família que m’ajuda que el dia a dia sigui més lleu.

La meva gran afició és la lectura a la que intento dedicar-hi una mica de temps cada dia, això fa que desconnecti de la realitat i em transporti a indrets i vides diferents.

Visita les xarxes de Nativitat Sanchez Garcia o escriu a [email protected]

Agenda