Tanca
Joventut 8 de juliol de 2024

Cal Trempat programa diferents activitats per a joves durant tot el mes de juliol

Fins al 27 de juliol s’han programat diverses activitats artístiques, esportives i lúdiques per a joves d’entre 12 i 29 anys al Punt d’Informació i Atenció Juvenil d’Esparreguera. Les propostes van des de jocs de taula a videojocs, tallers de ceràmica, de cuina, ping-pong o ball. Totes les activitats són gratuïtes i algunes d’elles necessiten inscripció prèvia

El Punt d’Informació i Atenció Juvenil (PIAJ) de Cal Trempat ha posat en marxa aquest mes de juliol un programa que inclou diferents tallers i activitats adreçades a joves d’entre 12 i 29 anys. La programació integra propostes esportives, com el ping-pong, la bachata o una caminada; artístiques, com un taller de ceràmica, de tenyir samarretes o d’estampació de tote bags; i també altres propostes com jocs de taula, videojocs i tallers de cuina. Totes les propostes són gratuïtes, comencen a partir de les 5 de la tarda i es realitzen a Cal Trempat, al carrer Via del Mil·lenari 8. Les places per a participar en algunes activitats són limitades i cal inscriure’s prèviament a [email protected], enviant un whatsapp al 678 08 04 74 o presencialment a Cal Trempat. Paral·lelament, el Punt estarà obert durant tot el mes de dimecres a dissabte de 4.30 de la tarda a 8 del vespre.

La programació d’estiu va començar la setmana passada i programa activitats de dimecres a dissabte durant tot el mes. Aquest dimecres, dia 10 de juliol, es farà la segona sessió del Taller de Ceràmica, que es va iniciar la setmana passada i en la qual es podrà decorar la peça creada en l’anterior sessió. El dijous 11 de juliol, hi haurà tarda de jocs de taula i, el divendres 12 de juliol, el Punt Lila de Festa Major s’instal·larà a Cal Trempat per a fer tasques d'atenció i sensibilització en matèria de prevenció d’agressions masclistes i lgtbifòbiques. Així mateix, dissabte 13 de juliol, s’ha programat un Taller de Cuina en el qual es mostrarà als participants com fer diferents batuts refrescants.

El dimecres 17 de juliol, hi haurà classes de bachata i, el dijous 18 de juliol, el taller “Autoretrat it’s no a selfie”. El divendres 19 de juliol, hi haurà una nova sessió del Taller de Cuina, aquesta vegada centrada en la rebosteria, ja que es mostrarà a les persones participants com cuinar un cheesecake; i el dissabte 20 de juliol serà el torn de la tarda de videojocs. La última setmana d’activitats començarà el dimecres 24 de juliol amb ping-pong, seguirà dijous 25 de juliol amb un taller d’estampació de tote bags i, divendres 26 de juliol, s’ha programat un taller per a pintar un test i sembrar una llavor. Finalment, la programació estiuenca del Punt d’Informació i Atenció Juvenil clourà el dissabte 27 de juliol amb una caminada per l’entorn del  municipi.

Paral·lelament a les activitats programades, Cal Trempat segueix obert de dimecres a dissabte com a espai d’estudi amb cessió d’ordinadors i també com a espai integral d’informació, orientació i assessorament per a joves d’entre 12 i 29 anys. L’horari d’obertura és de 4.30 de la tarda a 8 del vespre. El Punt d’Informació i Atenció Juvenil compta amb un perfil a Instagram on es difonen totes les activitats que s’hi organitzen així com d’altres informacions i continguts d’interès per als joves de la vila.