Tanca
Promoció Econòmica 19 de juliol de 2022

Esparreguera celebra dissabte la 1a Fira de la Cervesa Artesana a la plaça del Centre

L’esdeveniment, organitzat conjuntament per l’associació Club Cultural Gastronòmic Sentits i l’Ajuntament, començarà a les 5 de la tarda i reunirà sis mestres cervesers i dos restauradors de la vila, que oferiran els seus productes acompanyats de música en directe i un espectacle teatral de caire humorístic a càrrec de Comando Impro

Aquest dissabte la plaça del Centre acollirà la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana d’Esparreguera, organitzada per l’associació Club Cultural Gastronòmic Sentits i l’Ajuntament. En la fira hi participaran sis mestres cervesers vinguts de Sant Pere de Riudebitlles, Granollers, Puig-Reig, Arenys de Mar, Igualada i Esparreguera, que estarà representada amb la cervesa artesana Eighth Sun, i també hi seran presents dos restauradors del municipi, Brasa Catalana i El Campanar, que oferiran tastets gastronòmics. Així mateix, hi haurà una actuació teatral a càrrec de Comando Impro i el concert de la banda olesana Sittar Green. L’esdeveniment s’emmarca en el cicle de fires de promoció econòmica d’enguany i se celebrarà entre les 5 de la tarda i les 11 de la nit sota el lema Tradició i consum responsable.

Amb aquesta fira es reprèn la dinàmica de la promoció de la cervesa artesana amb els objectius d’apropar la cervesa produïda artesanalment i de proximitat al públic en general per gaudir del tast de cerveses fortes, lleugeres, àcides, aromàtiques, afruitades, ecològiques i també sense gluten. El regidor de Promoció Econòmica, Miguel Àngel Bajo, ha explicat que “l’objectiu és promocionar el producte de proximitat i la producció artesana, tant de la vila com de la zona, i al mateix temps es cerca promocionar l’hostaleria del municipi i oferir una activitat amb prou valor afegit com per a que les persones triïn Esparreguera per passar el vespre i la nit de dissabte, sota el lema tradició i consum responsable”.

Les cerveses artesanes que es podran tastar en aquesta primera edició de la fira seran l’esparreguerina Eighth Sun, la Bripau de Sant Pere de Riudebitlles, la Barret Birres de Granollers, Els Grenyut de Puig-Reig, Synera d’Arenys de Mar i Els Minairons d’Igualada. Així mateix, les persones assistents també podran tastar l'oferta culinària presentada per dos restauradors del municipi, Brasa Catalana i El Campanar, que oferiran entrepans de planxa, mini entrepans, mini hamburgueses i també plats vegans i vegetarians. A partir de les 5 de la tarda es podrà comprar el got de la fira a la carpa de l’organització i amb aquest got es podrà anar a qualsevol estand i abonar allà el cost d'allò que es consumeixi.

L’oferta gastronòmica es complementarà amb un programa d'activitats que començarà a les 5 de la tarda amb l’inici del tast de cerveses artesanes i brotxetes i plats, que estarà amenitzat pel so de Worth Events s.XXI SL. A les 7 de la tarda es farà la inauguració oficial de la fira a càrrec de l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, i seguidament, hi haurà actuació teatral a càrrec de Comando Impro amb “Improvisant amb una cervesa a la mà”. A les 9 del vespre començarà l’actuació musical de la banda olesana Sittar Green, que oferirà el seu repertori amb un so fresc i urbà i, entre mig de l’actuació que s’allargarà fins a les 10.30 de la nit, es farà el sorteig de la rifa de lots de regal per a les persones assistents.

Comparteix aquest contingut