Tanca
Govern Obert 3 de febrer de 2020

L’Ajuntament d’Esparreguera obre les seves portes a la ciutadania el 15 de febrer

De 10 del matí a 2 del migdia la ciutadania podrà fer un itinerari guiat per l’edifici per a conèixer què fa l’administració i visitar diferents espais de la casa de la vila, com la Sala de Plens o el despatx d'Alcaldia. Les inscripcions es poden fer el mateix dia o anticipadament enviant un correu a [email protected]

Coincidint amb el programa d’activitats de la Festa Major d’Hivern, el dissabte 15 de febrer entre les 10 del matí i les 2 del migdia, l’Ajuntament d’Esparreguera obrirà les seves portes per a que la ciutadania pugui conèixer l’edifici i l’activitat que s’hi duu a terme. Aquesta serà la tercera edició d’aquesta iniciativa -que ja es va portar a terme el 2017 i el 2018 durant la Festa Major d’Estiu- en la qual els treballadors i treballadores municipals oferiran una visita comentada pels diferents espais de la casa consistorial, des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) fins a la Sala de Plens, passant també, entre d'altres espais, pel despatx d'Alcaldia.

Aquesta proposta està impulsada des de la regidoria de Bon Govern, encapçalada per la regidora Maria Mas que ha subratllat que “obrir el consistori a la ciutadania és un exercici de transparència i de proximitat, volem apropar-nos als esparreguerins i esparreguerines perquè coneguin com funciona l’Ajuntament, quins serveis ofereix, què fan els treballadors i treballadores municipals...”. Amb aquest objectiu es realitzarà un recorregut informatiu per a conèixer què fa l’administració que finalitzarà a la Sala de Plens, on es donarà informació sobre la segona edició dels pressupostos participatius perquè la ciutadania pugui conèixer les fases i el calendari del procés i també com fer propostes i participar en la votació.

Les inscripcions a les sessions es podran fer el mateix dia 15 de febrer, o de manera anticipada enviant un correu electrònic amb nom i cognoms a l’adreça electrònica [email protected] fins a les 12 del migdia del divendres 14 de febrer. Posteriorment, aquestes persones rebran resposta amb la confirmació i l’hora de visita a la jornada de portes obertes. També es podrà fer la inscripció de manera presencial el dissabte 8 de febrer, durant la celebració del festival FiraPassió, a l’estand que el consistori ubicarà a la plaça de l’Ajuntament per a informar sobre els pressupostos participatius.