Tanca
Esports 12 de maig de 2021

L’Ajuntament organitza cursets de natació d’estiu a la piscina coberta de Can Pasqual

Les inscripcions es poden fer a partir del 24 de maig a la recepció de la piscina coberta. Els cursets estan adreçats a infants d’entre 3 i 14 anys i es fan de manera intensiva, de dilluns a divendres, en horari de tarda. Hi ha dues tandes, del 25 de juny al 13 de juliol i del 14 al 29 de juliol

El Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera organitza els cursets de natació d’estiu que tindran lloc del 25 de juny al 29 de juliol a la piscina municipal coberta de Can Pasqual. Es tracta d’una formació intensiva per a infants d’entre 3 i 14 anys que s’ofereix de dilluns a divendres en dues tandes de 12 dies cadascuna. Hi ha cinc grups que s’organitzen en funció de l’any de naixement dels cursetistes. Tots els cursets tenen una durada de 45 minuts diaris i es fan en horari de tarda. El primer grup, el dels més petits, comença a les 5.30 de la tarda i l’últim grup, el dels infants més grans, a les 8.30 del vespre. Les inscripcions comencen el dilluns 24 de maig, a partir de les 7 del matí, a la piscina coberta de Can Pasqual. La quota del curs de natació és de 36,09 euros per cada tanda. L’entrada i la sortida es faran per portes diferenciades i els infants entraran a la instal·lació acompanyats dels monitors, excepte els cursetistes nascuts entre el 2018 al 2016 que ho podran fer acompanyats.

L’Ajuntament torna a oferir aquest any els cursets de natació d’estiu, que l’any passat no es van poder organitzar per les restriccions sanitàries i per les obres d’instal·lació de la nova deshumectadora a la piscina coberta. La primera tanda dels cursets serà del 25 de juny al 13 de juliol i la segona del 14 al 29 de juliol. Tots es faran de dilluns a divendres en diferents horaris en funció dels grups d'edat: els nascuts el 2018 i el 2017 de 5.30 a 6.15 de la tarda; els nascuts el 2016 de 6.15 a 7 de la tarda; els nascuts el 2015 de 7 a 7.45 de la tarda; els nascuts el 2014 i el 2013 de 7.45 a 8.30 del vespre i els nascuts del 2021 al 2007 de 8.30 a 9.15 del vespre.

Els pares, mares i tutors no podran accedir als vestidors per la limitació d’aforament establerta per normativa, excepte en els grups dels nascuts el 2016, 2017 i 2018 en els que cada infant podrà entrar amb, com a màxim, un acompanyant. En els altres casos, els cursetistes accediran a la instal·lació amb el monitor o monitora responsable, qui els acompanyarà tant a l’entrada com a la sortida de l’equipament. Serà obligatori l’accés a la instal·lació i al recinte piscina amb la mascareta posada, excepte per als menors de 6 anys. L’entrada es farà per la porta lateral d’emergència de l’edifici, situada a la plaça del Centre, 10 minuts abans de l’inici de la sessió.

Es farà una desinfecció amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar i el monitor o monitora responsable acompanyarà als infants al vestidor assignat i, un cop canviats, fins al recinte piscina. Els pares, mares o tutors dels grups autoritzats a accedir a l’equipament només podran entrar a la instal·lació quan el monitor o monitora responsable ho autoritzi. Els infants hauran de portar una bossa amb banyador, tovallola, xancletes, casquet de bany, ulleres i mascareta, així mateix, es recomana que portin una bosseta per guardar la mascareta un cop estiguin dins el recinte piscina i comencin l’activitat. La sortida es farà per la porta principal de la piscina coberta i l’hora de recollida coincidirà amb la de finalització del curset de natació. Els protocols podran variar en funció de les mesures sanitàries vigents en el moment de començar l’activitat.

Les inscripcions s’hauran de fer de manera presencial a la Piscina Coberta de Can Pasqual, a partir del dilluns 24 de maig a les 7 del matí. Caldrà portar el full d’inscripció, que es pot sol·licitar a l’equipament municipal, degudament omplert així com la fotocòpia de les dades bancàries, el DNI del titular d’aquestes i el DNI del cursetista. El curs de natació té un cost de 36,09 euros per tanda.