Tanca
Alcaldia Societat 6 d’octubre de 2021

L’Ajuntament prepara per aquest octubre un acte de record a les víctimes de la covid-19

L’homenatge es farà el 23 d’octubre a les 12 del migdia al Parc de la Vila i comptarà amb la participació de representants municipals, del sector sanitari i de la ciutadania, així com acompanyament musical a càrrec de l’Associació Beques Lola Lizaran. La cita, que estarà oberta a tota la ciutadania, també vol retre homenatge al personal sanitari

L’Ajuntament d’Esparreguera celebrarà el dissabte 23 d’octubre un acte en record de totes les persones víctimes de la covid-19 i també d’homenatge a tot el personal sanitari per l’esforç i dedicació mostrat durant els mesos de pandèmia. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Parc de la Vila i comptarà amb els parlaments de l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, representants del consistori i del sector sanitari de la comarca i també de vilatans d’Esparreguera que han viscut en primera persona la malaltia. L’homenatge, que s’havia d’haver celebrat l’any passat i s’ha posposat fins a dues vegades a causa de la situació d’emergència sanitària, es farà seguint les indicacions fixades per les autoritats sanitàries i estarà obert a tota la ciutadania que hi podrà participar confirmant prèviament la seva assistència.

L'alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha explicat que es tracta d’un “acte que pretén ser un gest de record i memòria a totes les víctimes que ha causat la pandèmia, ja que, en la majoria dels casos, les famílies no es van poder acomiadar com haurien volgut dels seus ésser estimats, a causa de les mesures sanitàries per a evitar la propagació del coronavirus”. Així mateix, amb la celebració d’aquest homenatge “també es vol agrair la tasca del personal sanitari i de tots aquells i aquelles professionals que van estar a primera línia durant els mesos més durs de la pandèmia” i alhora “generar consciència d’unitat per afrontar junts els problemes col·lectius”, ha subratllat l’alcalde.

La cita comptarà amb acompanyament musical en directe a càrrec de l’Associació Beques Lola Lizaran i, en el decurs de l’homenatge, totes les persones i entitats que ho desitgin podran fer una ofrena floral al peu de l’alzina, com a acte de respecte i commemoració. Des del consistori es convida a tots els esparreguerins i esparreguerines a participar en aquest acte que tindrà l’aforament limitat, per la qual cosa es demana que aquelles persones que hi estiguin interessades confirmin l’assistència enviant un correu electrònic a [email protected], indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. Així mateix, properament també s’habilitarà un formulari des del qual es podrà reservar l’accés a l’acte.