Tanca
Empresa Promoció Econòmica 23 de novembre de 2021

L’estètica esparreguerina Innana by Sònia guanya el segon Premi Relleu de Negocis

El certamen reconeix la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis del Baix Llobregat Nord que han comprat empreses gràcies al programa Reempresa. En aquesta primera edició hi han concorregut nou candidatures

L’esparreguerina Sònia Rodríguez Frauca, gerent del centre d’estètica Innana by Sònia, va guanyar el segon guardó dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord, impulsat per Fem Xarxa, Fem Empresa, que es van lliurar ahir al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell. El certamen té l’objectiu principal de reconèixer i premiar als emprenedors que han adquirit una empresa ja existent al territori entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021 contribuint així en la seva supervivència, malgrat la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la pandèmia en què molts negocis s’han vist obligats a cessar la seva activitat. En aquesta primera edició s’han presentat nou candidatures d’Abrera, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca i s’han lliurat un total de cinc premis amb dotacions econòmiques que han anat dels 3.000 als 1.000 euros. A més, ahir també es va celebrar una sessió de networking d’emprenedoria per intercanviar experiències entre empreses consolidades i de nova creació de la comarca.

La primera edició dels Premis Relleu de Negocis ha tingut com a empresa guanyadora la bugaderia La Wash Pompeu Fabra de Martorell, que ha rebut un xec de 3.000 euros recollit per Dídac Canals. El segon premi, per valor de 2.500 euros, se l’ha endut Sònia Rodríguez del saló de bellesa Inanna by Sònia d’Esparreguera. En tercera posició ha quedat Pía Piñero de l’Herboristeria Pía d’Olesa de Montserrat que ha guanyat 2.000 euros. El quart lloc, amb 1.500 euros, ha estat per Jordi Broch de l’empresa de gestió de residus SACMA Mediambiental SL d’Abrera. I el cinquè guardó ha anat a parar a Jessica Pozo de la botiga de roba infantil Menuts de Sant Andreu de la Barca amb 1.000 euros. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera, Miguel Bajo, ha afirmat que “aquests premis, que se celebren per primera vegada, arriben en un moment d’especial importància pel teixit productiu del Baix Llobregat Nord, ja que la pandèmia i la crisi econòmica fan que les empreses visquin un moment especialment complicat i cal reconèixer l’empenta de les persones emprenedores que aposten per revitalitzar un negoci que tanca les portes”.

El jurat dels premis ha estat format per Albert Colomer de Reempresa, Abraham Arcos de CECOT, Agustí Miró de PIMEC, i per membres del Departament de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona. Abans del lliurament dels guardons, que es va realitzar ahir al matí al Molí Fariner de Martorell, va tenir lloc una sessió de networking per intercanviar experiències i novetats entre emprenedors i empreses de nova creació de diferents sectors, que va servir per posar en comú reptes, donar a conèixer negocis i generar sinergies entre les diferents empreses participants. La jornada va comptar també amb la ponència de la docent de l’escola de negocis ESADE i reconeguda conferenciant internacional en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes, Mónica Mendoza.