Tanca
Esports 20 de novembre de 2020

La piscina i el gimnàs de Can Pasqual obren les portes als abonats la setmana que ve

Les noves mesures aprovades per la Generalitat, que és previst que entrin en vigor dilluns, permeten l’obertura de la instal·lació amb un aforament màxim del 30% i cita prèvia. També podran obrir els equipaments i pistes esportives a l’aire lliure amb un aforament màxim del 50% i control d’accés

La piscina coberta i el gimnàs municipal de Can Pasqual reobriran el dimarts 24 de novembre amb cita prèvia i un aforament màxim del 30%. Així ho estableixen les noves mesures previstes en el primer tram del pla d’obertura progressiva d’activitats aprovat per la Generalitat, que és previst que entri en vigor a partir de dilluns que ve. La instal·lació només estarà oberta per a les persones abonades, que dilluns rebran via correu electrònic les indicacions per a accedir a la nova aplicació per demanar cita prèvia. Així mateix, el dilluns a la tarda es farà atenció presencial per a informar i resoldre dubtes sobre el funcionament i les mesures de prevenció que s’han aplicat a l’equipament. Les classes dirigides i l’aquagym es reprendran el mateix dia d’obertura de l’equipament, mentre que els cursets de natació i les classes de ioga s’iniciaran l’1 de desembre. Els equipaments i pistes esportives a l’aire lliure també podran reobrir, a partir de dilluns, amb un aforament màxim del 50% i control d’accés.

Després de gairebé vuit mesos tancada, les instal·lacions de la piscina municipal coberta de Can Pasqual reobriran la setmana que ve. El dilluns l’equipament oferirà atenció ciutadana de 4 de la tarda a 9 de la nit per a informar sobre la nova aplicació mòbil per a demanar cita prèvia, que només estarà disponible per a les persones abonades. L’accés a la instal·lació només es podrà fer per la plaça del Centre i l’aforament màxim a recepció serà de 2 persones. El mateix dia, tots els abonats rebran un correu electrònic amb el seu nom d’usuari i el codi d’accés a l’aplicació de gestió d’horaris del gimnàs i la piscina, Connecta. Aquelles persones usuàries que no disposin de correu electrònic, podran fer les reserves per via telefònica, trucant al 93 777 78 36, o de manera presencial a la recepció de la piscina. El dimarts ja es podrà accedir al gimnàs, les classes dirigides, la piscina i l’aquagym i el dia 1 de desembre començaran els cursets de natació i les classes de ioga. La natació escolar i la matronatació es reprendran a partir del segon trimestre.

Seguint les mesures decretades per la Generalitat en el seu pla de desescalada, mentre ens mantinguem en el tram 1, l’aforament dels espais estarà limitat al 30%, només s’hi podrà accedir amb cita prèvia, no es podran utilitzar les dutxes i només les persones que vagin a la piscina podran fer ús dels vestidors. Per accedir a les instal·lacions s’haurà de fer ús de la mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada. També s’ha reforçat el servei de neteja de l’equipament per a poder desinfectar els diferents espais entre cada torn. A més, en el cas de la sala de musculació, les persones usuàries hauran de desinfectar les màquines després d’utilitzar-les i el monitor corresponent farà una nova desinfecció quan finalitzi la franja horària d’ús. Pel que fa a les saunes i el jacuzzi, de moment, no estaran disponibles per raons de seguretat. Per a adequar-se a les mesures de confinament nocturn, mentre duri el toc de queda l’horari serà de dilluns a divendres de 7 del matí a 9 del vespre; dissabte de 10 a 1.30 i de 4 a 8; i diumenge de 10 a 2 del migdia.

Amb l’entrada en vigor d’aquestes noves mesures, també podran reobrir les instal·lacions del tenis taula, amb un aforament màxim del 30% i amb cita prèvia. Pel que fa a les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, com el camp de futbol, les instal·lacions del club de tenis i les pistes esportives, podran reobrir amb un aforament màxim del 50% i control d’accés, que estarà garantit per les entitats que en fan ús.