Tanca
Esports 24 de febrer de 2021

La setmana que ve es reinicien els cursets de natació a la piscina municipal Can Pasqual

La setmana que ve es reinicien els cursets de natació a la piscina municipal Can Pasqual

A partir del proper dilluns 1 de març, la piscina municipal Can Pasqual reprèn els cursets de natació utilitària de dilluns a divendres. Es tracta d’aquells cursets que ja van començar al desembre i que, després de Nadal, es van haver de suspendre en compliment de les restriccions per a contenir la pandèmia de la covid-19. Ara les noves mesures sanitàries aprovades per la Generalitat permeten recuperar-los seguint amb la normativa del Pla de reobertura de la instal·lació. Tots els cursets seguiran amb el mateix dia i horari que tenien abans de la suspensió de les activitats, excepte els grups de natació jove i d’adults vespre que es feien a les 8.30 del vespre, que no podran començar per la limitació horària existent. L’accés a l’equipament per a les persones usuàries s’haurà de fer per la porta lateral d’emergència de l’edifici, situada a la plaça del Centre. També es recorda a les famílies que no poden accedir als vestidors i que serà el monitor o monitora qui acompanyarà als cursetistes tant a l’entrada com a la sortida de l’equipament. El Servei Municipal d’Esports s’ha posat ja en contacte amb les persones usuàries per a informar-les de la represa de l’activitat i de tota la normativa i mesures a seguir.

Les mesures sanitàries aprovades pel Procicat a principis de mes van permetre que la piscina municipal Can Pasqual reobrís el dia 8 de febrer les seves instal·lacions amb un 30% d’aforament. Ara les noves modificacions de les mesures especials permeten la recuperació de la majoria de cursets de natació. Així, a partir del dilluns 1 de març, començaran els cursets d’iniciació al medi aquàtic, escola de natació, escola de perfeccionament, natació jove, familiarització al medi aquàtic, cursets de necessitats educatives especials i cursets d’adults que ja es duien a terme de dilluns a divendres. No podran començar però, els grups de natació jove de dimarts i dijous a les 8.30 del vespre ni el d’adults vespre, de dilluns i dimecres a la mateixa hora, perquè per a adequar-se a les mesures de confinament nocturn, la instal·lació tanca a les 9 del vespre. Tampoc es reprenen, de moment, els cursets dels dissabtes, el d’adaptació al medi aquàtic i la matronatació ni la natació escolar. La resta de cursets seguiran amb el mateix dia i horari amb el que van començar al desembre.

Tots els cursetistes hauran de respectar la normativa inclosa dins el Pla de reobertura de la instal·lació de la Piscina Coberta de Can Pasqual. Aquesta normativa fixa que els pares, mares o tutors no poden accedir als vestidors per la limitació d’aforament establerta, excepte en els cursos de natació de necessitats educatives especials, en els que si que es permetrà l’entrada en cas necessari. Els infants accediran a la instal·lació amb el monitor o monitora responsable, qui els acompanyarà tant a l’entrada com a la sortida de l’equipament. L’accés al recinte s’ha de fer sempre amb la mascareta posada, excepte per als menors de 6 anys, i tant l’entrada com la sortida es farà per la zona excepcional habilitada, la porta lateral d’emergència de l’edifici, situada a la plaça del Centre. La normativa no permet el funcionament de les dutxes dels vestidors, que estan assignats per a l’ús exclusiu dels cursetistes, però sí que funcionaran les del recinte piscina. Per a més informació, les persones i famílies usuàries poden adreçar-se a la recepció de la Piscina Coberta de Can Pasqual a través del telèfon al 93 777 78 36 o via correu electrònic a [email protected].