Tanca
Participació Ciutadana Urbanisme 1 d’agost de 2019

Les obres del carrer Gorgonçana finalitzaran a finals de la setmana que ve

Dilluns el carrer romandrà tallat al pas de vehicles de 10.30 del matí a 2.30 del migdia com a conseqüència dels treballs de connexió dels nous embornals davant del pas de vianants elevat del costat del passatge, que permetran solucionar les inundacions que es produïen en aquets punt

Les obres al carrer Gorgonçana, resultat de la proposta presentada per l’associació Petjades de Colors al procés de pressupostos participatius dut a terme l’any passat a Esparreguera, és previst que finalitzin a finals de la setmana que ve. Com a conseqüència d’aquestes actuacions dilluns 5 d’agost, de 10.30 del matí a 2.30 del migdia, el carrer restarà tancat al trànsit rodat per a poder realitzar els treballs de connexió dels nous embornals situats davant del pas de vianants elevat del costat del passatge Gorgonçana, que permetran solucionar les inundacions que es produïen en aquets punt.

Durant aquest període de temps s’anul·larà la parada de l’autobús urbà davant de l’institut El Cairat i l’horari de la resta de parades es podrà veure afectat per l’itinerari alternatiu que haurà de realitzar. Pel que fa als turismes, els que vinguin per l’avinguda del Mil·lenari es desviaran pel carrer de les Hortes, carrer Cavallers i passeig del Castell. I els que arribin des del passeig del Castell es reconduiran pel passeig dels Jocs Olímpics.

L’actuació té com a objectiu millorar la seguretat i l’accessibilitat, per la seva proximitat a diferents centres educatius, del tram situat entre la rotonda del carrer de les Hortes i el passatge Gorgonçana. Aquesta setmana es deixarà finalitzada la cruïlla del passatge i els escocells de la parada d’autobús i la setmana que ve es procedirà a fer el nou pas de vianants a la cruïlla que va a l’Escola Montserrat, amb la previsió de finalitzar les obres a finals de setmana.

Les obres estan valorades en 47.818 euros iva inclòs, que es finançaran amb la partida de 40.000 euros dels pressupostos participatius disponible per a aquest projecte més 7.818 euros addicionals d’una partida d’inversions sostenibles de l'Ajuntament que permetrà intervenir en la supressió de barreres arquitectòniques. Els treballs, iniciats al març, es van haver d’aturar per motiu aliens a la corporació fins que no es va poder fer una segona adjudicació i, un cop feta, es van reprendre a mitjans de juliol.

Comparteix aquest contingut