Tanca

VII Premis de Recerca Vila d’Esparreguera

Del 28 de març al 3 de juny
A les 0.00 h

L’Ajuntament d’Esparreguera ha convocat la setena edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera, un certamen que té per objectiu promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement centrat en el municipi.

El certamen consta de dues categories, adults i joves, aquesta darrera integrada per dues subcategories, 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat. Per a participar-hi, cal presentar una obra inèdita i escrita en llengua catalana amb temàtica lliure, però sempre centrada en la vila d’Esparreguera.

Les sol·licituds per participar en el concurs es poden presentar fins al 3 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Podeu consultar les bases així com la documentació que s'ha d'aportar a la seu electrònica municipal.

Els premis consistiran en un lot de productes multimèdia per a cada premiat i, en el cas de la categoria d’adults, en la publicació del treball guanyador amb un tiratge de 100 unitats per a distribuir gratuïtament. El lliurament dels guardons es farà l’1 de juliol a Can Pasqual.

Comparteix aquest contingut