Tanca

Daniel Farriols Paulo

4t Tinent d'Alcaldia

Des de 2019 soc regidor a l’Ajuntament d’Esparreguera i formo part de l’equip de govern portant la Regidoria de Serveis Econòmics. Les principals funcions que impulso des de la regidoria són la confecció del pressupost municipal, el control d’execució i evolució dels comptes, i la gestió de la política d’ingressos del consistori a través de les ordenances fiscals.

A més, també soc el portaveu del grup municipal del PSC i m’encarrego de traslladar als plens el posicionament del grup, així com de negociar i intentar arribar a acords amb altres formacions polítiques. Sempre he estat vinculat al PSC d’Esparreguera. Vaig començar militant a les Joventuts Socialistes de Catalunya i, posteriorment, al PSC. Dins l’agrupació local he desenvolupat diferents responsabilitats, com secretari de Comunicació, secretari d’Organització i primer secretari. Actualment formo part de l’executiva local i estic al capdavant de la secretaria de Política Municipal.

Compagino la dedicació política amb la meva feina en una petita empresa familiar i intento conciliar-ho (amb poc èxit) amb la vida en família. M’agrada viatjar, la tecnologia, el Barça i la política. Estar al govern municipal i poder treballar i incidir per fer una Esparreguera millor, exigeix molt, però també és una experiència excepcional.

Visita les xarxes de Daniel Farriols Paulo o escriu a [email protected]

Agenda

El blog de Daniel Farriols

Daniel Farriols recomana