Tanca

Des de 2008 sóc regidor en aquest Ajuntament. He passat diverses etapes i mandats. He estat a l'oposició i al govern. En el mandat del 2011 al 2015 vaig tenir el privilegi d'encapçalar la Regidoria de Serveis Socials, la d'Esports i la de Nous Catalans. I poder millorar així les parcel.les que ostentava. 

L'àmbit social és el que més m'ha atret sempre i és per això que en la meva activitat política vaig voler liderar projectes en aquests camps i  també he format part i en fomo d'algunes entitats locals com ara la Xarxa de teatre infantil i juvenil.

Sóc inconformista en la meva vida política, m'agrada ajudar i millorar el meu entorn i vaig poder encapçalar la llista de Junts per Esparreguera en l'anterior mandat. La política, sobretot la local, és arribar a acords així que com a portaveu i tot i ser a l'oposició, hem arribat a consensos amb l'equip de govern i poder treballar mitjançant una delegació expressa en la creació d'unes subvencions pel foment de l'ocupació, la creació d'un pla de substitució d'equipaments amb amiant i mantenir uns acords que permetin poder prendre decisions i intervenir en qüestions com la mobilitat, la Residència de Can Comelles, les inversions als pressupostos o incorporació de millores en diversos Plans de foment i millora tan diversos com els Plans d'ocupació, Pla d'inclusió social o Pla d'asfaltat.

Llicenciat en Dret de formació i autònom una bona part de la meva vida laboral en el sector gràfic fa molts anys que treballo en el sector de la formació postuniversitària en una Escola de Disseny.

Sóc fill de Cal Xic Adroguer, d'avi fuster i pare mecànic i sóc pare de dos adolescents, el Bernat i l'Artur. M'encanta l'esport en general i el futbol en particular -millor veure'l que jugar-lo-, llegir llibres i revistes d'història i escoltar la música dels 80-90 (bona música i tan variada com pot ser el Bruce Springsteen, Dire Straits, Prince, Depeche Mode o Scorpions...).

Visita les xarxes de Jordi Mestres Rosàs o escriu a [email protected]

Agenda

No hi ha cap activitat programada per a aquest dia.

El blog de Jordi Mestres

Jordi Mestres recomana

El Ple municipal aprova el Pla Local d'Acció Comunitària Inclusiva d’Esparreguera

Aquest Pla formava part dels dos acords que hem fet amb el govern municipal el 2020 i el 2021

El govern municipal i Junts per Esparreguera signen un acord de governança per al que resta de mandat

Fruit del pacte entre el PSC, Esparreguera en Comú i Junts per Esparreguera es confereix al regidor Jordi Mestres una delegació específica en els àmbits de la promoció econòmica i el medi ambient

Intervenció Línia Directa del 15 de juny de 2022

He parlat a Ràdio Esparreguera sobre mobilitat, romanents i esports, entre d'altres temes d'actualitat a Esparreguera.