Tanca
Esports 25 de març de 2024

Esparreguera celebra la Setmana de l'Esport amb diferents activitats del 6 al 14 d’abril

El dissabte 6 d’abril de 10.30 a 2 del migdia, el parc de la Vila acollirà la Festa de l’Esport amb activitats lúdic-esportives i punts d’informació de les entitats esportives i centres privats esportius de la vila. A més, fins al 14 d’abril s’han programat més d’una trentena de propostes per donar a conèixer les diverses modalitats esportives que es poden practicar al municipi

La Regidoria d’Esports, juntament amb les entitats, clubs i centres esportius de la vila, organitza del 6 al 14 d'abril la Setmana de l'Esport 2024 amb diferents activitats per a donar a conèixer a la població les diverses modalitats i pràctiques esportives que es poden fer al municipi. El tret de sortida de la programació es donarà el dissabte 6 d’abril amb la celebració de la Festa de l’Esport, que tindrà lloc de 10.30 del matí a 2 del migdia al Parc de la Vila, amb activitats lúdic-esportives per a nens i nenes de totes les edats, inflables i parc infantil, dinamització musical i punts d’informació de les entitats esportives i centres privats esportius del municipi. Així mateix, fins al 14 d’abril s’han programat més d’una trentena d’activitats de promoció i portes obertes de les entitats esportives, els centres educatius, els centres privats esportius i l’Ajuntament d’Esparreguera.

La regidora d’Esports, Desirée Gómez, ha explicat que l’objectiu de la Setmana de l’Esport “és posar en valor tot l’esport que es practica a Esparreguera i donar a conèixer a la ciutadania les diferents modalitats esportives que poden fer al municipi, que són moltes, molt variades i algunes poc conegudes”. Per a aconseguir aquest propòsit, la Regidoria d’Esports “ha pensat en un model de Setmana de l’Esport que comença amb una gran festa per treure l’esport de les instal·lacions i obrir-lo a la població amb activitats adreçades a infants i joves de totes les edats, i també amb punts d’informació en els quals diferents entitats, clubs i centres esportius privats del municipi es donaran a conèixer i també informaran sobre les activitats que promouen durant la Setmana de l’Esport, que van des de portes obertes, a exhibicions o torneigs participatius”.  

El tret de sortida de la Setmana de l’Esport el donarà la Festa de l’Esport, que se celebrarà el dissabte 6 d’abril al matí al Parc de la Vila. Hi haurà activitats lúdic-esportives, inflables i parc infantil, dinamització musical i punts d’informació d’una vintena d’entitats esportives i centres privats esportius de la vila: Club Tennis Esparreguera 1967, Animal CrossFit Esparreguera, Club Petanca i Bitlles Barri Font, Club Bàsquet Esparreguera, Smile Fit, +enforma, Gimnàs Stylo,     Club Handbol Esparreguera, Centre d’Esports Esparreguera, CETT Esparreguera, Club d’Escacs La Passió d’Esparreguera, Club Excursionista Esparreguera, Club Volei Esparreguera,,Club Gimnàstica Esparreguera, Club Futbol Sala Esparreguera, Esparreguera Rugby Club, Petjades de Colors, Club Patinatge Artístic Esparreguera, Club Hípic Esparreguera, Club Ciclista els Culets Vermells.

El mateix dissabte 6 d’abril, de 4.30 de la tarda a 8 del vespre, hi haurà jornada de portes obertes i classes a Smile Fit i, de 5 a 8 del vespre, jornada de portes obertes al Club de Tennis Esparreguera 1967. El diumenge 7 d’abril a les 8 del matí, el Club Ciclista els Culets Vermells organitza una sortida cicloturista per carretera; a la mateixa hora la Societat de Pescadors celebrarà el 2n Concurs de lliga de pesca d’aigua dolça; i a les 9 del matí hi haurà lliga interna del Club Petanca AV La Plana. El dilluns 8 d’abril de 3.30 a 5 de la tarda, el Club Volei Esparreguera realitzarà un entrenament de volei obert i un torneig de Kahoot i, de 8 a 10 del vespre, hi haurà un entrenament d’introducció al rugbi per a adults amb els equips sènior femení i masculí de l'Esparreguera Rugby Club.

Del 8 al 11 d'abril, de 8 del vespre a 11 de la nit, el Club Volei Esparreguera organitza un torneig de Kahoot en línia. Així mateix, del 8 al 12 d’abril, hi haurà classes de prova gratuïta a Animal CrossFit Esparreguera, portes obertes a l'Espadel Club, al Centre d’Esports Esparreguera, graderia oberta al Club Bàsquet Esparreguera, classes gratuïtes al Gimnàs Stylo, jornades de portes obertes al Club Gimnàstica Esparreguera i, del 8 al 14 d’abril, portes obertes al Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera. El dimarts 9 d’abril, de 3.30 a 5 de la tarda, el Club Volei Esparreguera organitza un nou entrenament de volei i torneig de Kahoot; de 5 a 6.30 de la tarda hi haurà jornada de portes obertes del Club Handbol Esparreguera; i a les 5.15 de la tarda es faran classes gratuïtes al Gimnàs Stylo.

El mateix dia a les 4 de la tarda, el Club Ciclista els Culets Vermells organitza una sortida cicloturista per carretera; a les 6 de la tarda, el Club d’Escacs La Passió d’Esparreguera organitza un taller d’escacs; i a les 8 del vespre, hi haurà jornada de portes obertes i classes a Smile Fit. El dimecres 10 d'abril a les 5 de la tarda, el Club Volei Esparreguera organitza un entrenament de volei i torneig de Kahoot; i, de 5.30 de la tarda a 7 del vespre, l’Esparreguera Rugby Club farà una jornada de portes obertes a l'escola de rugbi. El dijous 11 d’abril, de 5 a 6 de la tarda, hi haurà jornada portes obertes del Club Futbol Sala Esparreguera i, de 6 a 7.15 del vespre, portes obertes al Club Handbol Esparreguera. A més, a les 7 del vespre, el Club Patinatge Artístic Esparreguera farà un entrenament obert i una exhibició de patinatge.

La Setmana de l’Esport seguirà el divendres 12 d’abril a les 5 de la tarda amb una jornada de portes obertes del Club Petanca i Bitlles Barri Font. A la mateixa hora també farà portes obertes el Club Futbol Sala Esparreguera i, de 5 a 6.30 de la tarda i de 8.30 a 9 del vespre, el Club Volei Esparreguera organitza un entrenament de volei i torneig de Kahoot. De 5.30 a 7 del vespre, Petjades de Colors organitza un tast d’activitats inclusives a la natura, al Parc de la Vila i, a la mateixa hora, l’Esparreguera Rugby Club farà una jornada de portes obertes a l'escola de rugbi. D’altra banda, a les 5.30 de la tarda, l’Escola d'Arts Marcials Harondo organitza una classe de Taekwondo oberta a la plaça del Centre; de 6 a 8 de la tarda, el Club d’Escacs La Passió d’Esparreguera organitza un taller d’escacs i, a les 10.30 de la nit, Veterans Futsal farà també una jornada de portes obertes. Finalment, el dissabte 13 d’abril de 10 del matí a 1 del migdia, hi haurà portes obertes al Club Hípic Esparreguera i passeig en poni gratuït.