Tanca
Educació 13 de juny de 2019

La Mostra 19 exposa un centenar d'obres de l'alumnat dels Tallers Artístics i Culturals

L’exposició, que es podrà veure fins diumenge a la Sala d’Exposicions Municipal, amplia els horaris i, per primer cop, exhibeix conjuntament treballs realitzats per tot l’alumnat -infants, joves i adults- de les diferents disciplines que ofereix l’Escola d’Arts Plàstiques

La Mostra 19 exposa fins diumenge més d’un centenar de treballs realitzats per l’alumnat dels Tallers Artístics i Culturals d'Esparreguera, a la Sala d’Exposicions Municipal. Aquest any, per primer cop, s’exhibeixen conjuntament durant deu dies obres de tots els estudiants de l’Escola d’Arts Plàstiques i s'amplien els horaris respecte les anteriors edicions perquè tothom pugui visitar-la. L’exposició està oberta al públic durant la setmana, de 5 a 8 de la tarda, i el cap de setmana de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre.

La directora de l’Escola d’Arts Plàstiques d’Esparreguera, Carme Bel, explica en declaracions a l’emissora municipal que “abans fèiem la mostra en dos caps de setmana: un per a exposar els treballs de dibuix i pintura i dels tallers infantils; i l’altre, per als de restauració, joieria i vitralls. Aquest any però, hem decidit exposar tots els tallers junts i mostrar almenys una peça de cadascun dels 110 alumnes que hi ha a l’escola”.

Actualment, l’Escola d’Arts Plàstiques ofereix un ampli ventall de cursos, tallers i activitats, segmentats per edats. Per a infants, hi ha plàstica i ceràmica i terrissa; per a joves, còmic, expressió artística i ceràmica i terrissa; i per a adults, dibuix i pintura, restauració de mobles, joieria, vitralls i ceràmica i terrissa. El proper curs s’oferirà, com a novetat, un taller de fushing, és a dir, de tractament i modelatge de vidre, que es podrà fer gràcies a l’adquisició d’un nou forn.

El període de matriculació per al curs 2019-2020 s'ha obert aquesta setmana i les sol·licituds per inscriure's a qualsevol dels tallers de l'escola s’ha de tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. Per a consultes i informació, fins al 21 de juny també us podeu adreçar a l’Escola d’Arts Plàstiques, situada a la Casas dels Mestres, al carrer de l’Hospital 39, 2a planta, de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda i els dimecres d’11 a 1 del migdia.