Tanca
Esports 4 de juny de 2024

Obertes les inscripcions dels Jocs esportius escolars d’Esparreguera per al curs 2024-2025

Enguany s’avança el període d’inscripció per a aquesta activitat extraescolar promoguda per la Regidoria d’Esports, que promou la pràctica de diferents modalitats esportives i començarà el 16 de setembre amb l’inici del curs. La sol·licitud es pot realitzar presencialment al Servei d'Esports municipal, ubicat a la Piscina de Can Pasqual, o per correu electrònic a [email protected]

Ja està obert el període d’inscripció per a participar ens els Jocs esportius escolars del curs 2024-2025, un programa d’activitat física impulsat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera adreçat a nens i nenes de 1r a 6è curs de primària que s’inicien en la pràctica de diferents esports col·lectius. Els esports que s'ofereixen són futbol sala, handbol, vòlei, bàsquet, futbol 7, esports de raqueta, atletisme, jocs esportius i preesports. L’activitat es realitza a les set escoles de primària del municipi, que realitzen dues hores d’entrenament a la setmana a les instal·lacions de la mateixa escola en horari extraescolar, i també hi ha competició a nivell local els dissabtes al matí. Les inscripcions es poden realitzar al Servei d’Esports, ubicat a la piscina de Can Pasqual, o a través del correu electrònic [email protected]. L’activitat segueix el calendari escolar, començarà el 16 de setembre i s’allargarà fins a l’1 de juny, i la quota per participar-hi és de 80 euros anuals.

Enguany el període d’inscripció, que normalment començava al setembre amb l’inici del curs escolar, s’ha avançat, “per tal d’informar amb més temps sobre els dies en què es duran a terme els Jocs esportius a cada escola i facilitar així a les famílies l’organització de les activitats extraescolars que realitzaran els seus fills i filles el pròxim curs”, ha explicat la regidora d’Esports, Desirée Gómez. Aquesta proposta extraescolar municipal, adreçada a infants de primària, té per objectiu la formació integral gràcies a la pràctica multiesportiva, a partir de la qual s’obté una millora general de les capacitats físiques bàsiques. “Aquest curs hem ampliat l’oferta d’esports que es practiquen amb la incorporació de noves modalitats, com el vòlei, l’atletisme i els esports de raqueta, que s’han sumat als que ja es practicaven fins ara, el futbol sala, el bàsquet, l’handbol i el futbol 7, i en el pròxim curs mantenim aquesta oferta incorporant també jocs esportius i la pràctica de preesports ”, ha apuntat la regidora.

Les sessions, dues a cada escola, es fan en horari de 4.30 a 5.30 de la tarda i els dies varien en funció del centre. A l’escola Mare de Déu de la Muntanya els entrenaments seran dilluns i dimecres; a l’escola Montserrat, dimecres i divendres; a l’escola Pau Vila, dilluns i dimecres; a l’escola Les Roques Blaves dimarts i dijous; a l’escola Taquígraf Garriga, dilluns i dimecres; a l’escola cooperativa El Puig, dilluns i dimecres; i a l’escola Estel dilluns i dimecres de 4.50 a 5.50 de la tarda.  A més, durant l’any, es faran trobades quinzenals els dissabte matí a les pistes de la Zona Esportiva, el Pavelló Municipal i el Camp de Futbol Municipal.

Per a fer la inscripció cal posar-se en contacte amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera a la Piscina de Can Pasqual o a través del correu electrònic [email protected]. La documentació que caldrà portar serà el full d’inscripció omplert, fotocòpia de les dades bancàries per domiciliar els rebuts on consti el nom del titular i fotocòpia del DNI del titular del compte. La quota per participar en els Jocs esportius escolars és de 80 euros anuals, amb una quota reduïda de 56 euros anuals per a famílies nombroses, monoparentals i infants amb discapacitat.