Tanca
Esports 8 de juny de 2022

Els Premis de l’Esport 2022 renoven el format i es traslladen al Teatre de La Passió

Enguany l’acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc dimecres 6 de juliol a les 7 de la tarda, se celebrarà a la sala gran del teatre per a obrir-lo a un públic més ampli i estrenarà un format més fresc i dinàmic amb la presència de dos presentadors, projeccions audiovisuals i peces musicals

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, Esparreguera recupera enguany els Premis de l’Esport. El certamen, que arriba a la seva 13a edició, canvia d’ubicació i es trasllada de la plaça del Centre, que va ser l’escenari de la darrera edició, a la sala gran del Teatre de La Passió amb l’objectiu d’ampliar la capacitat de públic assistent. Així mateix, també s’ha apostat per renovar el format del lliurament per a fer un acte més atractiu i espectacular. En aquest sentit, Àlex Pedrol, presentador dels premis en els darrers anys estarà enguany acompanyat de l’actor Robert Gobern, qui dinamitzarà l’entrega amb dosis de teatre i humor. A més, també hi haurà música i s’inclouran projeccions audiovisuals de les diferents associacions esportives municipals. El certamen comptarà amb una trentena de premis atorgats per les mateixes entitats participants en reconeixement a la tasca realitzada pels seus equips, esportistes o personalitats durant la temporada esportiva 2021-2022 i la 5a edició dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín, atorgats per l’Ajuntament en quatre categories, trajectòria esportiva, reconeixement esportiu local, dona i esport, i esforç i superació personal.

La regidora d’Esports, Glòria Gonzàlez, ha explicat que “hem volgut integrar l’opinió dels clubs i associacions en l’organització dels Premis de l’Esport i, per això, vam portar aquest tema a la taula d’entitats esportives per donar-los veu i escoltar les seves propostes sobre com hauria de ser aquest certamen”. Des del seu inici el lliurament s’ha celebrat en diferents espais, com Can Pasqual, la sala petita de La Passió, el Patronat Parroquial, el pavelló municipal El Castell i, el 2019, a la plaça del Centre. “El fet de poder-lo traslladar a la sala gran del Teatre de La Passió era una possibilitat que feia algun temps que estava sobre la taula i que hem cregut convenient per a donar-li al certamen el valor que ha de tenir, celebrant-lo en un espai més ampli, amb més capacitat d’aforament i més honorífic”, ha destacat la regidora. La resta de modificacions introduïdes en el format de l’acte, “també responen a diverses peticions realitzades per les entitats, per fer uns premis que s’ajustin més al que elles volen que siguin, ja que al final són les protagonistes d’aquest certamen”, ha assegurat Glòria Gonzàlez.

Els Premis de l’Esport se celebraran, com és habitual, el dimecres previ a l’inici de la Festa Major d’estiu, el dia 6 de juliol, començaran a les 7 de la tarda i es preveu que tinguin un durada d’una hora i mitja aproximadament. Hi participaran una trentena d’entitats esportives del municipi que premiaran a algun dels seus esportistes, equips o persones vinculades al club pels mèrits, compromisos o esforç demostrat al llarg de la present temporada. A més, el consistori farà entrega dels quatre guardons especials Lluís Miquel Rebollo Martín per a  premiar la millor trajectòria esportiva, el reconeixement esportiu local, l’esport femení i l’esforç esportiu personal. El lliurament estarà conduit per Àlex Pedrol i dinamitzat per la companyia de Robert Gobern i alternarà els parlaments dels guardonats amb projeccions audiovisuals de les entitats i les intervencions teatrals i humorístiques de l’actor esparreguerí “amb la voluntat de fer un acte més fresc i amè, que convidi al públic assistent a passar-s’ho bé i a gaudir d’aquest reconeixement a les entitats esportives de la nostra vila”, ha subratllat Glòria Gonzàlez.