Tanca
Esports 7 de juliol de 2022

Esparreguera reconeix els esportistes i equips locals en el lliurament dels Premis de l’Esport

La cinquena edició dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín va guardonar la trajectòria esportiva de Josep Moratalla i l’esforç i superació personal de Jordi Fernàndez. Així mateix, el reconeixement esportiu local va ser per a Petjades de Colors i el premi dona i esport per a les Veteranes Chipirones del Club Bàsquet Esparreguera

Esparreguera va realitzar ahir al vespre un reconeixement als esportistes i equips locals pel treball realitzat durant la temporada amb la celebració de la 13a edició dels Premis de l’Esport. Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, ahir el certamen va estrenar un nou format, més audiovisual i dinàmic, i va traslladar el seu escenari al Teatre de La Passió d’Esparreguera, que va reunir més de 350 persones per seguir aquesta gala conduïda per Robert Gobern i Àlex Pedrol. Durant l’acte, l’Ajuntament va fer el lliurament de la 5a edició dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín a l’exfutbolista Josep Moratalla per la seva trajectòria esportiva, a l’entitat Petjades de Colors en la categoria de reconeixement esportiu local, a les Veteranes Chipirones del Club Bàsquet Esparreguera en la categoria dona i esport i a Jordi Fernàndez Jiménez, que va rebre el guardó a l’esforç i la superació personal. El certamen va comptar també amb una trentena de premis atorgats per les mateixes entitats i clubs participants en reconeixement a la tasca realitzada pels seus equips, esportistes o personalitats durant la temporada esportiva 2021-2022.

Durant la presentació de l’acte l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, va “posar en valor la jornada d’avui, perquè que ens trobem aquí a La Passió ha esta una voluntat que hem tingut conjuntament amb les entitats esportives” i va recordar que “aquests premis van néixer com un reconeixement a la comunitat esportiva, a les entitats i al valor del propi esport i cada any han comptat amb una participació més nombrosa”. “Avui veiem que hi ha una comunitat esportiva molt forta i arrelada a la vila i aquesta gala en majúscules vol posar en valor el vostre esforç i des de l’ajuntament també volem acompanyar-vos per donar-vos tota la força i empenta que necessiteu”, va afirmar l’alcalde. Així mateix, la regidora d’Esports, Glòria Gonzàlez, va assegurar “estar molt contenta per la celebració d’aquesta certamen al Teatre de La Passió, ja que suposa una dignificació dels Premis de l’Esport i un reconeixement a l’esforç de totes les entitats i clubs de la vila”. La regidora també va apuntar que “venim de dos anys molt durs, que han tingut grans afectacions a nivell esportiu, però que també han suposat un moment per donar visibilitat a la importància que l’activitat física té en la vida de totes les persones, ja siguin infants, adults o majors de 65 anys”.

L’alcalde i la regidora van fer l’entrega dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín. En la categoria de millor trajectòria professional, el guardó va ser per a l’exfutbolista i entrenador Josep Moratalla Claramunt, qui va excusar la seva assistència a l’acte per un viatge, però que a través d’un vídeo va agrair el reconeixement rebut per l’Ajuntament i “les mostres d’afecte que rep constantment de la població d’Esparreguera”. El premi dona i esport va ser per a l’equip de les Veteranes Chipirones del Club Bàsquet Esparreguera, que van assegurar que “el bàsquet va ser una retrobada i un punt d’unió entre totes nosaltres”. L’entitat Petjades de Colors, que fomenta la participació i la inclusió de les persones amb diversitat funcional, va rebre el reconeixement esportiu local per la seva tasca solidària i de normalització de l’esport per a tota la ciutadania d’Esparreguera. I, finalment, el quart guardó dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín, que reconeix l’esforç i la superació personal, va ser per Jordi Fernàndez Jiménez, exjugador de futbol i triatleta que va patir un problema de salut i lluita cada dia per superar-se.

L’acte va començar amb la participació de l’associació esportiva IES El Castell, el Club bàsquet Esparreguera, el Centre d’Esports Esparreguera, el Club Excursionista Esparreguera, el Club Tennis Esparreguera 1967, el Club Tennis Rialenc, el Club d’Escacs La Passió, el Club Futbol Sala Esparreguera, el Club Petanca AV La Plana, la Societat de Pescadors d’Esparreguera, el Club Esportiu Tennis Taula,  el Club Atletisme Esparreguera, el Club Petanca i Bitlles del Barri Font, el Club Balonmano Esparreguera, l’Athletic Club Esparreguera, el Club de Gimnàstica Esparreguera, l’Esparreguera Rugby Club, el Club Ciclista els Culets Vermells, el Club Patinatge Artístic Esparreguera, el Club Hípic Esparreguera, els Veterans d’Esparreguera, el Club Ciclista Montserratí Bikers i els Veterans Futsal així com dels centre privats Gimnàs Stylo, Gimnàs Harondo, Espadel Club i 16 Cordes. Totes aquestes entitats i centres esportius van premiar a algun dels seus esportistes, equips o persones vinculades al club pels mèrits, compromisos o esforç demostrat al llarg de la present temporada.